2017 mest læste: Spektakulær arkitektur

Vi har igennem året skrevet om meget vidunderligt arkitektur: Fra enormt bibliotek til et over 100 meter højt udkigstårn. Og faktisk er mange af disse arkitektoniske værker beliggende i Danmark.

Nr. 10 – Vil du flytte ind i en container?

© Urban Rigger

Skibscontainere kan både forvandles til små husbåde, studieboliger, koncertsal og meget mere. Se de utrolige forvandlinger her.

Nr. 9 – Royal Arena er Danmarks nye smukke arkitektoniske diva

© 3XN A/S

Har du besøgt Royal Arena, eller været til koncert på stedet i 2017? Arenaen er skalérbar, og kan justeres til at rumme fra 16.000 til 3.500 tilskuere, alt efter arrangementet. Læs mere her, om den arkitektoniske diva.

Nr. 8 – Kom med ind i spektakulært kinesisk bibliotek

© MVRDV / Ossip Van Duivenbode

Arkitektur et et populært emne på vores side, og særligt på de sociale medier fik dette spektakulære bibliotek meget opmærksomhed. Hvis du endnu ikke har set billederne, så vil jeg klart opfordre dig til at gøre det nu.

Nr. 7 – Spektakulært udkigstårn opføres i Danmark

© Effekt

Forestil dig den smukke udsigt fra dette imponerende udkigstårn. Tårnet skal være en del af Danmarks største klatrepark, med en samlet længde på over 5 km. Se de flotte billeder her.

Nr. 6 – 10 vilde husbåde, der giver dig lyst til at bo på vandet

© Dwell

Husbåde i sig selv er charmerende, men der er nogle som bare er lidt lækre end andre. Vi har samlet 10 af de flotteste husbåde fra hele verdenen. Bliv inspireret, og måske lidt misundelig her.

Nr. 5 – Mikro i Moskva

© Studio Bazi

Se det imponerende arbejde – en designer har fået 35 kvadratmeter til at ligne 100. Indretningen er gennemtænkt og elegant udført. Se og læs mere her.

Nr. 4 – Utrolig renovering: Fra faldefærdig fabrik til personligt slot

© Ricardo Bofill

Forvandlingen er fantastisk! Mange af jer, har været meget nysgerrige efter at se, hvordan forvandlingen fandt sted. Hvis du ikke har set det, så grib chancen, og se det her.

Nr. 3 – Drivhuset gemmer på en hemmelighed

© williampitt.com

Få stillet din nysgerrighed, og find ud af, hvilken hemmelighed drivhuset gemmer på her. Mange andre læsere har allerede gjort det.

Nr. 2 – Ny boligbølge på vej: Lev stort - bo småt

© Friis og Moltke

Smart-home og compact-living er to fænomener, som har været store i årets løb. Interessen i de smart indrettede kvadratmeter viser sig også på vores læsertal – interessen for særligt denne artikel har været stor. Læs den her.

Nr. 1 – Murermestervillaen: Det 100 år gamle fremtidssikre hus

© Mikkel Hede

Som topscorer har vi denne informerende og spændende artikel omkring murermestervillaen. Hvad er det? Hvilke kendetegn har den? Tilmed kan du se de fine billeder. Det hele foregår her.

Relaterede Artikler