© Ivan Eltoft Nielsen

Drømmer du om at få dit eget tårn?

75.000 kroner om måneden. Det er huslejen i Danmarks dyreste lejebolig. Se billederne og bedøm selv.

293 m2 med eget tårn

293 m2, der er fuldt møblerede, yderligere 129 m2 kælder, i alt 7 værelser, pejsestue med karnap ... og eget tårn. Det er hvad man får for pengene i Danmarks for tiden dyreste lejebolig. Hele herligheden ligger i Gentofte – kun et stenkast fra Øresund. Og ... lagde du mærke til det – ejendommen, der er opført i 1897, har et tårn!

bolig med tårn gentofte liebhaverbolig
© Ivan Eltoft Nielsen

Historisk Gentofte-hus med træudskæringer

Det historiske hus har, ifølge boligsiden Boliga, mange smukke detaljer som fx træudskæringer og rummer desuden en stor entré med garderobe og gæstetoilet, flot og eksklusivt køkken-alrum med pejs og stor spiseafdeling med udgang til terrasse. Fra køkken-alrum er der fløjdøre til stor opholdsstue og herfra fløjdøre til pejsestue med hyggelig karnap i tårnet. Endvidere er der et kontor, også med pejs og nye sildebensparketgulve i alle opholdsrum i både stueetage og 1. sal.

lejebolig liebhaverbolig have terrasse
© Ivan Eltoft Nielsen

Luksus i tårnværelset

På førstesalen finder man to store børneværelser, det ene med udgang til altan, samt et soveværelse med garderobe. Det er også her, man kommer ind i tårnet, hvor man kan hygge sig i en lounge eller i det eksklusive luksusbadeværelse med fritstående kar, bruseniche, indbygget gaspejs og stor altan. På andensalen finder man to store værelser med tilhørende badeværelse.

terrasse altan gentofte lejebolig liebhaverbolig
© Ivan Eltoft Nielsen

Husleje på 75.000 kr

Hvis du synes, at det lyder interessant, skal du enten have en god aftale med banken – eller også skal du eje banken. Huslejen lyder nemlig på 75.000 kr. om måneden, oplyser ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsenpå sin hjemmeside. Og det er jo en sjat.

lejebolig dyreste bolig gentofte
© Ivan Eltoft Nielsen