Drømmemenuen til dig, der elsker fisk

Der er havfriske lækkerier på menuen, når vi i denne måned byder på tre fiskeretter efterfulgt af en sød dessert. Det meste af menuen kan tilberedes i forvejen, så du undgår stress og i stedet kan nyde gæsterne og dit middagsselskab.

Fisk på menuen
© Anders Schønnemann
  • Små hapsere med stenbiderrogn og porre
    Den allerførste stenbiderrogn er en rigtig forårsbebuder. Her serveret som hapser på skeer.

  • Palmekål med sprød torsk og beurre noisette
    Palmekål og torsk klæder hinanden i den delikate forret.

  • Dampet kuller med frisk rosenkålssalat og cremet fiskesauce
    Dampet kuller er en lækker fisk, serveret her med rosenkål og selleri.

  • Marengs med lemoncurd og hvid chokolade
    Desserten forener det søde med det frisk syrlige.

Opskrift på små hapsere med stenbiderrogn og porre
© Anders Schønnemann

Små hapsere med stenbiderrogn og porre

Appetitlig lille haps, som er nem at lave. Servér den til et glas køligt hvidvin.

Kom direkte til opskriften på håndmadder med stenbidderrogn.

Opskrift på palmekål med sprød torsk og beurre noisette
© Anders Schønnemann

Palmekål med sprød torsk og beurre noisette

Det her er en forret, dine gæster vil elske. Den er delikat, enkel og utrolig velsmagende.

Find opskriften på palmekål med torsk her.

Dampet kuller med frisk rosenkålssalat og cremet fiskesauce
© Anders Schønnemann

Dampet kuller med frisk rosenkålssalat og cremet fiskesauce

Dampet kuller er en lækker fisk, serveret her med rosenkål og selleri.

Få opskriften på dampet kuller her.

Opskrift på marengs med lemoncurd og hvid chokolade
© Anders Schønnemann

Marengs med lemoncurd og hvid chokolade

Denne dessert er lidt tidskrævende at lave, men smagen er alt arbejdet værd. Desserten er på samme tid både sød og frisk.

Kom direkte til opskriften på marens med lemoncurd her.