© Anders Schønnemann Forret Opskrift på palmekål med torsk Det her er en forret, dine gæster vil elske. Den er delikat, enkel og utrolig velsmagende. Af Lone Kjær — 20. marts 2024 Palmekål med sprød torsk og beurre noisette Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Palmekål ½ bundt palmekål ½ spsk. smør ½ spsk. olivenolie salt og peber Torsk 150 g torskefilet med skind ½ spsk. smør Beurre noisette ¼ lille skalotteløg mandler eller hasselnødder smør ½ bakke karse Sådan gør du Palmekål Rens kålen. Smelt smørret på en pande. Tilsæt olie, og rist kålen et par minutter, til den mørner, men stadig har bid. Krydr med salt og peber. Torsk Skær torskefileterne i 4 stykker. Rids skindsiden. Smelt smørret på en varm pande, og steg fisken i ca. 3 min. på skindsiden. Vend forsigtigt fiskene, og steg færdig på den anden side. Beurre noisette Hak løget fint. Hak mandler/ hasselnødderne helt fint. Smelt smørret, til det bruner. Det må ikke blive branket. Sænk varmen, og tilsæt løg og mandler. Servér palmekål med torsk og beurre noisette, og drys med karse. I stedet for palmekål kan du bruge sølvbeder eller savojkål. Relateret Jul Julens mest populære farver er hentet direkte i naturen: Sådan kan du bruge dem Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Jul Efter 20 år i København er Lars Jon og hans mand flyttet på landet, hvor julepynten findes lige udenfor døren Annonce Guide: Lad tidens tendenser præge både ingredienser og opdækning til dette års julefrokost Indretning 10 velduftende - og smukke - lys til den kræsne duftelsker Lejligheder Se, hvordan Josephine bruger vintagefund og papir til at pynte op med en af årets største juletendenser
Jul Efter 20 år i København er Lars Jon og hans mand flyttet på landet, hvor julepynten findes lige udenfor døren
Lejligheder Se, hvordan Josephine bruger vintagefund og papir til at pynte op med en af årets største juletendenser