© Anders Schønnemann Forret Opskrift på palmekål med torsk Det her er en forret, dine gæster vil elske. Den er delikat, enkel og utrolig velsmagende. Af Lone Kjær — 20. marts 2024 Palmekål med sprød torsk og beurre noisette Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Palmekål ½ bundt palmekål ½ spsk. smør ½ spsk. olivenolie salt og peber Torsk 150 g torskefilet med skind ½ spsk. smør Beurre noisette ¼ lille skalotteløg mandler eller hasselnødder smør ½ bakke karse Sådan gør du Palmekål Rens kålen. Smelt smørret på en pande. Tilsæt olie, og rist kålen et par minutter, til den mørner, men stadig har bid. Krydr med salt og peber. Torsk Skær torskefileterne i 4 stykker. Rids skindsiden. Smelt smørret på en varm pande, og steg fisken i ca. 3 min. på skindsiden. Vend forsigtigt fiskene, og steg færdig på den anden side. Beurre noisette Hak løget fint. Hak mandler/ hasselnødderne helt fint. Smelt smørret, til det bruner. Det må ikke blive branket. Sænk varmen, og tilsæt løg og mandler. Servér palmekål med torsk og beurre noisette, og drys med karse. I stedet for palmekål kan du bruge sølvbeder eller savojkål. Relateret Forret Bagt selleri med beurre blanc og sort trøffel Hovedret Toscansk kartoffelsuppe med salsiccia og kål Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel Forret Selleripuré med spicy bløde løg og sprøde rødebedechips Hovedret Svinemørbrad med sprøde rødder, palmekål og pebersauce Forret Vichyssoise med karamelliserede løg og frisk timian