6 imponerende desserter

De lækre desserter ligner en million, men de kræver heldigvis ikke så meget at lave. Find dine Bagedyst-evner frem og imponer gæsterne med et sødt mesterværk.

fragilité kage opskrift hasselnød
© Anders Schønnemann

Fragilité med hasselnød og kaffecreme

Fragilité er en lækker og fyldig dessert med tynde marengsbunde med hasselnød og en rig smørcreme med kaffe. Pynt den simpelt med flormelis på toppen og server med en god espresso.

Få opskriften her: Fragilité med hasselnød og kaffecreme

marengs kage opskrift
© Anders Schønnemann

Marengsmedaljer med vaniljecreme og bær

Medaljerne er en rigtig klassiker, der er lækker sprød udenpå og blød indeni. Her bliver marengsbundene lagt sammen med vaniljecreme og pyntet med friske bær og letpisket fløde.

Få opskriften her: Marengsmedaljer med vaniljecreme og bær

tærte brombær opskrift
© Ulf Svane

Brombærtærte med mandelcreme

Tærten er den perfekte kombination af syrligt og sødt. Den rige mandelcreme giver sødme til tærten, der står i fint modspil til de syrlige brombær. En utroligt velsmagende tærte, der kun smager bedre i godt selskab.

Få opskriften her: Brombærtærte med mandelcreme

LÆS OGSÅ: 10 nemme og hurtige kager, der aldrig slår fejl.

hvid chokolademousse opskrift bær
© Ulf Svane

Hvid chokolademousse med syrlige bær

Den hvide chokolademousse bliver toppet med en gele af røde bær, der giver et syrligt modspil til den søde mousse. Desserten kan sagtens forberedes dagen før, så den står parat, når gæsterne kommer.

Få opskriften her: Hvid chokolademousse med syrlige bær

havtorn mazarinkage hvid chokolade opskrift
© Ulf Svane

Havtornmazarin med hvid chokolade

Havtornmazarinen er den perfekte afslutning på måltidet eller blot som lidt sødt til kaffen. Den saftige mazarin bliver serveret med hvid chokolade og en sød sirup af havtorn.

Få opskriften her: Havtornmazarin med hvid chokolade

tærte ganache dulcey opskrift
© Ulf Svane

Tærte med dulcey ganache

Tærten har en rig smag af karamelliseret blond chokolade, der har noter af malt og honning. Pynt kagen med små stykker af den blonde chokolade og et let lag af flormelis, så vil tærten med garanti imponere gæsterne.

Få opskriften her: Tærte med dulcey ganache