Disse køkkener var I vilde med i år

I var vilde med tips til at få et billigt køkken til at ligne en million, mange lækre nyheder og smarte løsninger.

køkken ikea forvandling hvid køkkenskabe indretning
© Niklas Hart

IKEA-køkkenet, der ligner en million

Hele 12.000 af jer elskede denne transformation af et simpelt IKEA-køkken, der blev til et smukt og tidsløst køkken. Det er bevis på, at det er muligt at skabe et luksus køkken på budget. Se forvandlingen her.

reform køkken ikea hack køkkenmoduler skabe
© Reform

IKEA-hack fra Reform

Det danske køkkkenfirma Reform har i år lanceret et køkken, der er designet af Cecilie Manz. Der er tale om et såkaldt IKEA-hack, da køkkenmodulerne er fra IKEA, mens låger, skuffer og deslige er fra Reform. Se den smarte serie her.

køkken indretning køkkenalrum hvid eg træ
© Andreas Mikkel Hansen og Christina Kayser Onsgaard

9 tips til et succesfuldt køkkenalrum

Vi danskere er vilde med køkkenalrummet, men der er dog et par ting, som du skal overveje, før du begynder at vægge ned. Find artiklen her og undgå de værste køkkenkiks.

Meraki opvaskebalje fad sæbe håndsæbe opvaskesæbe
© Meraki

Pæne rengøringsartikler

Opvaskebørster og karklude er en nødvendighed i køkkenet, men de er lige pæne at se på. Vi har fundet 8 ting til køkkenvasken, der er så fine, at du godt kan lade dem stå fremme. Læs artiklen her.

by lassen træbakke opbevaring køkken
© By Lassen

15 nyheder til køkkenet

Uanset om du manglede steakknive, en peberkværn eller nye karklude, så har du kunne hente inspiration her. Og det var der 4.000 af jer, der gjorde. Find artiklen her.

HTH køkken spisestue spisebord blåt
© HTH

Giv dit køkken et nyt pust

Her gav vi dig inspiration til, hvordan du nemt kunne friske køkkenet op. Uanset om du manglede inspiration til et helt nyt køkken eller blot de nyeste viskestykker. Find artiklen her.

IKEA opbevaring køkken indretning
© IKEA

Smarte opbevaringsløsninger

Det kan være svært at finde plads til det hele i køkkenet, men det handler blot om at tænke kreativt. Vi har fundet 5 smarte opbevaringsløsninger, som du kan finde her.

Multiform køkken sort eg
© Multiform

Sådan skulle køkkenet se ud i 2018

Vi tog et kig på de seneste nyheder indenfor køkkener og hvilke trends, der ville være et musthave i 2018. Heldigvis går mange af de trends igen i det nye år, for der er i hvert fald et par stykker, som vi ikke er parate til at give slip på endnu. Find artiklen her.

101 Copenhagen tallerkener
© 101 Copenhagen

Råt look til køkkenet og spisebordet

I 2018 var vi vilde med det mørke, rå og upolerede udtryk til både køkkenet og spisebordet. Det mørke univers bød på mange fine løsninger og fint køkkentilbehør, som vi med glæde vil bruge i det nye år også. Læs artiklen her.

Kvik køkken køkkenmodul skab spisestue køkkenalrum
© Kvik

Nyt element fra Kvik

Det evige problem i indretningen af køkkenalrummet er altid at skabe en naturlig forbindelse mellem køkken og stue. I år kom Kvik med løsningen i form af et smart møbel, der på smukkeste vis binder køkken og stue sammen. Se møblet her.