Giv dit køkken et friskt pust med disse 8 nyheder

Om du mangler inspiration til et helt nyt køkken, eller blot de nyeste viskestykker – så kan du finde det her.

HTH
© HTH

Romantisk landkøkken i farven midnatsblå

Modellen Scandinavian Classic er et køkken, som kombinerer stilen fra det romantiske landkøkken med en samtidig skandinavisk enkelhed. Med elementer som profilerede låger og glasvitriner tegnes den klassiske stil, og man kan vælge mellem en række forskellige greb og bordplader. Køkkenet fra HTH er netop blevet tilgængeligt i en midnatsblå farve. Læs mere på hth.dk.

© Staub

Charmerende og humoristisk

Cocette formet som en artiskok fra Alsace-mærket Staub, kan rumme 3 liter, kan komme i ovnen og passer til alle varmekilder, 1849 kr., Staub.

© A&N Køkken

Miljø-ven i hverdagen

Med en køkkenkværn i køkkenet kan man i hverdagen gøre en lille forskel for miljøet. Kværnen findeler organisk affald direkte i køkkenvasken og skyller det ud med vandet. Det organiske affald kan herefter omdannes til miljøvenlig biogas. Den lille mikroprocesser stopper automatisk, hvis der falder andet affald ned i vasken. Fås i forskellige udgaver, men denne koster 6995 kr., A&N Køkken.

© Caravane

Rustik og robust stentøjsserie

Den nye stentøjsserie Teira fra firmaet Caravane er både rustik og robust. Materialet gør, at serien er resistent over for både opvaskere og mikroovne, og gør den anvendelig i hverdags-køkkenet. Serien består af en skål og to tallerkener, og alle tre dele kommer med blå, grå eller grøn kant. Priser mellem 110 kr. og 140 kr., Caravane.

© Witt

Keramisk emhætte

Håndlavet i den italienske by Deruta i Umbrien. Byen er centrum for regionens keramikproduktion, og emhætten er forankret i byens håndværksmæssige traditioner. De gamle traditioner kombineres med den nyeste teknologi. Beehive Free, 20.999 kr., Witt.

© Rig-Tig

Enkel hverdagsglæde

En enkel og tidløs hjælper, som forsøder køkkentjansen med sit fine design og sikre sugeevne.Viskestykket i blød bomuld er fra serien Everyday, 149 kr., for sæt med 2 stk., Rig-Tig.

© Cassøe

Sort elegance

...fra det danske mærke Cassøe, som netop har lanceret en række nye armaturer til køkkenet i rustfrit stål med forskellige PVD-lakeringer. Modellen som ses her, er i sort gunmetal, og fås i øvrigt i messing eller kobber, 1995 kr., Cassøe.

© Politikens Forlag

Green Kitchen

Få grøn inspiration til hjemmekøkkenet med mere end 100 vegetariske opskrifter til både hverdag og fest. Green Kitchen derhjemme, af David Frenkiel og Luise Vindahl, 300 kr., Politikens Forlag.