Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nyt Ikea-hack fra Reform

Det danske køkkenfirma Reform har lanceret et nyt køkken designet af Cecilie Manz – og det er flot.

© Reform

Nyt køkken af Cecilie Manz

Det danske køkkenfirma Reform har netop lanceret deres nyeste skud på stammen, som er et køkken designet af Cecilie Manz. Der er tale om et såkaldt Ikea-hack, dvs. at man anvender Ikeas køkkenmoduler, men påmonterer låger, skuffer, sidestykker osv. fra Reform.

© Reform

Ikea hacking er populært

Det betyder, at man får et køkken der er tegnet af førende designere til priser, der er langt fra det, man normalt skal betale for et design-køkken. Tidligere har Reform samarbejdet med fx Bjarke Ingels Group (BIG), Norm Architects, Chris L. Halstrøm og Afterroom.

© Reform

Samler på topdesignere

Samarbejdet med Cecilie Manz demonstrerer, at Reform er fokuserede på at knytte sig tæt til verdens top-designere. For det er den liga Cecilie Manz tilhører i disse år, hvor hun fx. har designet en stor kollektion for Duravit.

© Reform

Oregon Pine eller grå overflade

Det nye køkken har en tynd stålbordplade og fronter i enten oregon pine eller lakeret lysegrå. I oregon pine-versionen er fineren drejet 45 grader, hvilket betyder at træets årer ligger på skrå, og dermed skaber en spænding i udtrykket.

Køkkenet af Cecilie Manz er et af Reforms billigere køkkener, hvilket betyder, at låger koster fra ca. 650 kr.

© Reform

Læs mere i BO BEDRE

Hvis du vil vide mere om Cecilie Manz designproces, da hun tegnede køkkenet for Reform, og hendes overvejelser om udtrykket, bringer vi et eksklusivt interview med Cecilie Manz i BO BEDREs maj-udgave. Hvis du vil være helt sikker på ikke at misse dette interview, kan du abonnere på BO BEDRE - der er altid et godt tilbud.

© Reform

Relaterede Artikler