Opbevaring opbevaringsløsninger køkken krydderier rullebord

5 opbevaringsløsninger i køkkenet

Det kan være svært at få plads til det hele i køkkenet, og så er det om at være kreativ. Vi har fundet fem opbevaringsløsninger, du kan bruge i dit køkken.

Lad de pæne kopper stå fremme

Ved at få mindre hylder monteret på en væg i dit køkken, kan du få plads til dine kopper og krus, som egentlig optager en del plads. Lad dine fineste kopper stå fremme – det giver et fint udtryk i indretningen.

Krydderurter på væggen

Har du friske krydderurter i dit køkken, kan du udnytte en væg til at få plads til dem. Du skal bruge nogle træplader, hvor du installerer nogle holdere, der er stærke nok til, at de kan bære glas. Fyld glassene med dine krydderurter og hæng træpladerne op på væggen.

Skift emballagen ud med glas

Emballage fylder ofte mere end selve indholdet, og det er ikke alle produkter, der er lige pæne at have stående fremme... Hæld derfor indholdet i gennemsigtige flasker som disse – det skaber et fint og mere ensartet udtryk.

Opbevaring i rullebordet

Det kan være praktisk med et rullebord i køkkenet, fordi det er så let at skifte dets placering efter behov. Rent materialemæssigt kan det være en idé at vælge et bord i et materiale, der går igen i køkkenets indretning.

Krydderier på væggen

Har du ikke noget decideret krydderiskab, og er dine krydderier bare smidt tilfældigt ned i den samme kasse uden noget system? Med krydderierne på væggen kan du få et overblik over dine krydderier – og igen bliver du fri for den oprindelige emballage.