15 stilfulde nyheder til dit køkken

Om du mangler steakknive, en peberkværn eller nye karklude, så finder du inspirationen her. Se med i galleriet, hvor vi giver dig 15 nyheder til dit køkken.

Multifunktionelt design
© By Lassen

En træbakke kan bruges til utallige ting: Servér en lækker middag på bakken, lad den være et fast opbevaringssted til dine olier og krydderier, eller lad den blot pynte på spisebordet.

H: 7 cm., L: 45 cm., D: 32 cm., 1.099,00 kr., By Lassen.

Finurlig citruspresser
© DOIY

Denne citruspresser i keramik er med sit sjove design og rolige farver flot at have stående fremme. Udover det fine design er den også funktionel.

Ø: 13,5 cm., H: 10,5 cm., 202,00 kr., DOIY.

Oliekaraffel
© Eva Solo

Sæt smag til din olie med denne lille karaffel. Karaflen er designet med et aftageligt spyd til dine urter, frugter eller krydderier – alt efter hvilken smag du er til.

Karaflen kan rumme 0,5 l., H: 21,5 cm., 299,95 kr., Eva Solo.

Stilfulde kværne
© Ferm Living

Friskmalede krydderier får din mad til at smage af mere, og med disse flotte kværne kan du med fordel have stående fremme. Videre står kværnene på hovedet, så du skal ikke bekymre dig om salt, der drysser på spisebordet.

H: 12 cm., Ø: 6,5 cm., 399,00 kr., Ferm Living.

Skærebræt i lys rosa marmor
© Lene Bjerre

Dette skærebræt er perfekt til madlavningen – og udgør også en utrolig flot serveringsplatte.

L: 38 cm., B: 30 cm., H: 1 cm., 469,95 kr., Lene Bjerre.

Mundblæst glaskaraffel
© Holmegaard

Denne karaffel fra Holmegaard er en relancering af den oprindelige version fra 1970. Det mundblæste glas er smukt formet, og gør den særligt egnet til elegant servering.

Kan rumme 0,85 l., 799,95 kr., Holmegaard.

Luksus karklud
© Georg Jensen Damask

Giv din hverdag et skud luksus med denne karklud fra Georg Jensen Damask. Kluden er af 100 % hør og absorberer samt frigiver fugt hurtigere end andre tekstiler.

H: 32 cm., B: 32 cm., 120,00 kr., Georg Jensen Damask.

Bambus skærebræt
© Joseph Joseph

Skærebrættet fra Joseph Joseph er lavet af bambus, da det er mere vandafvisende end almindelig træ, samtidig med at det er mindre modtagelig overfor eventuelle mærker, som knive kan efterlade.

Brættet kan foldes, og gør det derfor meget lettere for dig at hælde dine grøntsager i panden uden at spilde.

L: 32,8 cm., B: 27 cm., H: 1,3 cm., 187,00 kr., Joseph Joseph.

Forårsfarver
© Marimekko

Giv dit køkken et friskt pust med nye friske viskestykker. Med turkise og grønne striber vil denne model fra Marimekko med garanti give dit køkken nyt liv.

L: 50 cm., B: 46 cm., 125,00 kr., Marimekko.

Bestik Morsø
© Morsø

Culina knivserien fra Morsø er netop blevet udvidet med steakknive. De rustikke træhåndtag vil med tiden få personlig patina og blive flottere efter brug. Videre blødes de hårde materialer op af designets elegante former.

Sælges i sæt af 2 stk, 23 cm., 399 kr., Morsø.

Elmegrøn opbevaring
© Normann Copenhagen

Denne lille grønne opbevaringsboks fra Normann Copenhagen findes også i to andre diskrete farver. Du kan bruge den til at servere en lille kop kaffe, eller til opbevaring af servietter.

H: 5 cm., B: 14,5 cm., L: 23,5 cm., 449,00 kr., Normann Copenhagen.

Mælkekande i hvidt stentøj
© Nuance

Alle har brug for en stilren og funktionel mælkekande. Denne model fra Nuance vil med sine organiske former, let og elegant glide ind i den nordiske indretning.

Kan rumme 0,5 l., 99,95 kr., Nuance.

Stilren og funktionel karaffel
© RIG-TIG by Stelton

Denne klare karaffel er perfekt til vand, saftevand eller juice – og med sin gode størrelse kan den sagtens stå i dit køleskab, så du altid har kolde drikkevare klar.

Ø: 9,6 cm., H: 31 cm., 179,95 kr., Rig-tig by Stelton.

Opbevaringsglas
© Rosendahl

Disse flotte opbevaringsglas fra Rosendahls Grand-Cru serie har været efterspurgt længe. Med et egetræslåg som slutter tæt, kan du uden problemer opbevare mel, pasta, ris eller andet deri.

Kan rumme 2,0 l., H: 29,5 cm., 249,95 kr., Rosendahl.

Køkkenrulleholder i nordisk design
© Skagerak Denmark

Denne køkkenrulleholder fra Skagerak passer perfekt ind i den Skandinaviske indretningsstil med de nedtonede farver, og lækre materialer som læder og træ.

Ø: 14 cm., H: 30,5 cm., 399,95 kr., Skagerak Denmark.