6 gourmet-bagerier du skal kende

Besøg 6 gourmet-bagerier, som hylder det gode håndværk og som bager surdejsbrød og croissanter efter alle kunstens regler.

Juno the bakery - Østerbro

Juno the bakery er måske et af Københavns mest omtalte bagerier, og det er der god grund til. Det smager nøjagtig så godt, som det dufter og er som noget helt særligt bagt i løbet af dagen, således at der altid er friskbagt bagværk, uanset om du kommer morgen, middag eller aften.

Lig vejen forbi og smag deres berømte croissant eller kardemomme-snurrer.

Hvor: Århusgade 48, 2100 København

Jumbo - Århus

Med kærlighed for faget og et stort hjerte til surdej bager Jumbo i Århus friskbagt brød og wienerbrød, som smager så fuglene synger. Slå vejen forbi og få tilmed en friskbrygget kop kaffe af lokal ristede kvalitetsbønder.

Hvor: Mindet 6, 8000 Aarhus

Hart Bageri - Frederiksberg

Alle snakker om det og det er der god grund til. Noma-bageren Richard Hart, som er internationalt anerkendt for at fortolke det danske brød på helt nye måder, har nemlig åbnet sit helt eget bageri på Gl. Kongevej.

Slå vejen forbi, og oplev dansk wienerbrød blive taget til helt nye højder.

Hvor: Gammel Kongevej 109, 1850 Frederiksberg

Andersen & Maillard - Nørrebro

På hjørnet af Nørrebrogade finder du et kombineret bageri og risteri, som bager surdejsbrød og croissanter efter alle kunstens regler. Besøg den hyggelige cafe og få tilmed en kop kaffe af seriøs kvalitet.

Hvor: Nørrebrogade 62, 2200 København

Læs også: Kom med bag kulissen hos nogle af Nordens bedste restauranter

Lille Bakery - Amager

Oplev et lille og passioneret bageri på Refhalsøen, som tror på at alle fortjener et godt kvalitetsbrød, bagt med med kærlighed og kvalitetsingredienser.

Slå vejen forbi og tag plads ved langbordet imens du nyd et godt stykke brød eller bageriets populære signaturkage: donuts.

Hvor: Refshalevej 213B, 1432 København

Bageriet brød - Vesterbro

Folkene bag den hippe og populære Kihoskh, åbnede tilbage i 2012 et lige så populært bageri "Bageriet brød". Forkæl ganen med et godt kvalitets brød og nyd din croissant sammen med resten af Vesterbro på den anden side af gaden.

Hvor: Enghave Pl. 7, 1670 København

Læs også: Ny aarhusiansk gourmetrestaurant indretter med nye og gamle danske designklassikere

Relaterede Artikler