Start dagen perfekt på disse 8 københavnske brunch-steder

København er et sand himmerige for formiddagens brunch-entusiaster. Her er 8 tips til en velsmagende og stemningsfuld sen morgenmad.

Apotek 57

I et gammelt apotek i det farverige Nyboder-kvarter finder du det trendy morgenmadssted Apotek 57. Menuen byder på hjemmelavede, sæsonbestemt retter, specielt udvalgt af kokken Chiara Barla. Giv dig i kast med deres delikate bagværk og specialkaffe fra La Cabra.

Apotek 57
Fredericiagade 57
1310 København

Lille Bakery

I det gamle industriområde Refshaleøen finder du Lille Bakery. Her kan du smage udsøgt bagværk, hvad end du er til berlinere, surdejsbrød eller kanelsnurrer.

Lille Bakery
Refshalevej 213A
1432 København K

Kafeteria

Kafeteria er det hypede morgenmadssted beliggende hos Statens Museum for Kunst. Dette ses også på caféens indretningen, som er blevet udsmykket af den internationalt anerkendte kunstner Danh Vo. Kafeteria har eget bageri, hvor de bager smagfulde kager, sprødt bagværk og tilmed også et farverigt udvalg af hjemmelavet juice og iste.

Kafeteria
Sølvgade 48-50
1307 København

Andersen & Maillard

Hos Andersen & Maillard kan du nyde klassisk bagværk udført på allerhøjeste niveau med gode råvarer. Alt produceres fra bunden og råvarerne er ofte økologiske og lokale. Det betyder samtidig, at du slipper for kemi og tilsætningsstoffer i maden, da de kun benytter sig af de allerbedste ingredienser - mens priserne stadig er på niveau med et almindeligt bageri.

Andersen & Maillard
Nørrebrogade 62
2200 København N

Apollo Bar

I baggården til Charlottenborg Kunsthal og med smukke Nyhavn som nabo, ligger den elegante Apollo Bar. Her kan du nyde kendte morgenmadsfavoritter såsom croissanter, blødkogte æg og surdejsbrød med ost. Er du en smule mere vovet, vil vi anbefale, at du giver dig i kast med deres yoghurt med græskar og granola eller deres populære ricotta og blåbærtoast.

Apollo Bar
Nyhavn 2
1051 København

Bottega Barlie

Fra klokken 7.30 kan du svinge forbi Bottega Barlie og nyde en enestående omgang brunch. Spisestedet er placeret i hjertet af Østerbro, men du vil samtidig kunne opleve en sprudlende, latinamerikansk stemning i både smagsnuancer og indretning.

Bottega Barlie
Fredericiagade 78
1310 København

Atelier September

Atelier September er muligvis én af de mest instagrammede caféer i København - og vi forstår godt hvorfor! Caféen er beliggende 5 minutter fra den farverige havnefront Nyhavn. Indretningen er lys og luftig med store vinduer, der giver en perfekt udsigt over byens pulserende liv. Menuen byder på et bredt udvalg af ikoniske klassikere såsom rugbrød med avokado, pandekager med blåbær og croissanter.

Atelier September
Gothersgade 30
1123 København

Delphine

Skal din morgenmad have et græsk 'touch', så er Delphine på Vesterbro lige stedet for dig! Her kan du fra klokken 7.30 få serveret morgenmad i deres sollyse lokaler med friske råvarer og hjemmebag.

Delphine
Vesterbrogade 40
1620 København

LÆS OGSÅ