Din guide til kvalitetsis i København

Leder du efter god kvalitetsis i København? Vi har samlet 10 besøgsværdige isbarer. Om du er til vegansk, økologisk eller plantebaseret is, er der helt sikkert en is til din smag!

Kødbyens Is

Midt i Vesterbros boble, Kødbyen, finder du Kødbyens Is. Isbaren tilbyder økologisk håndlavede ispinde. Alle ispindene er altså lavet ved håndkraft og baseret på sødmælk og fløde, hvilket resulterer i lækker cremet is. Kødbyens Is tilbyder også variationer af sorbet.

Nicecream Copenhagen

Hos Nicecream kan du spise kvalitetsis med god samvittighed. Al deres is er nemlig vegansk og bæredygtig produceret! Nicecream er at finde på Nørrebro, Vesterbro og Østerbro, Frederiksberg og Torvehallerne med et stort udvalg af vegansk is.

Østerberg Ice Cream

På Østerbro ligger Østerberg Ice Cream, som tilbyder lækker is af stor sortiment og lavet på friske råvarer. Østerberg Ice Cream eksperimenterer ofte med specielle smage, du kan eksempelvis være heldig at smage is med mangosteen eller soursop! Isbaren tilbyder selvfølgelig også de klassiske varianter.

Istid

Istid holder til på Nørrebro og tilbyder et stort udvalg af vegansk og økologisk is. Smagene er sæsonbaseret, så er altid en overraskelse hvilke smage, de tilbyder. Hos Istid får du også en hel særlig oplevelse. De laver nemlig isen foran dig ved brug af flyende nitrogen, der fryser isen på et øjeblik!

Milk By Munchies

Hos Milk By Munchies på Niels Hemmingsens Gade kan du designe din helt egen Milk Bun! Du vælger selv alle de herlige ingredienser, herunder bun, sauce, krymmel og sidst, men ikke mindst isen. Der er mange lækre variationer, så du har rig mulighed for at prøve dig frem!

Ismageriet

Hvis du ikke helt kan bestemme dig for hvilken slags is, du kunne tænke dig, så er Ismageriet oplagt. Ismageriet holder til på Amager og i Søborg, hvor de har et stort sortiment at vælge imellem! Du kan både få flødeis, sorbet og yoghurt is. Al isen er Gelato-inspireret, dog tilpasset danskernes smag og produceret af friske, naturlige og sæsonbestemte ingredienser.

Olufs Is

Er du til frisklavede italienske ispinde? Så bør du smutte forbi Olufs Is, som ligger på Olufsvej på Østerbro. Her finder du et stort og fantasifuld sortiment af ispinde! Ispindene er ikke lavet på fløde, men på mælk og er derfor mindre kaloriefyldt.

Isoteket

Isoteket er en økologisk gelatobar, som holder til ved Sortedam Dossering og på den charmerende Bopa Plads på Østerbro. Her serverer de kompromisløs gelato, lavet på de bedste råvarer med nye og intense smage.

Social Foodies

Hos Social Foodies produceres dagligt både is og chokolade, med de bedst mulige råvarer. Deres is bliver lavet på den italienske gelato opskrift, hvilket betyder, at den primært er lavet på sødmælk og en lille smule fløde - isen bliver dermed en tand mere kalorielet. Derudover bliver deres sorbeter altid lavet på vand, og er derfor både veganske og laktosefrie. Du finder dem blandt andet ved Gammel Kongevej på Frederiksberg.

Peter Beier

Gå på opdagelse i Peter Beiers verden af is, der byder på uimodståelige klassikere, ugentlige overraskelser og meget mere. Hver variant er skabt med rene råvarer, inspiration fra årstiden og det gode håndværk, som Peter Beier er kendt for. Butikken er placeret flere steder i København - du finder dem blandt andet på Frederiksberg, Østerbro, Indre By, Vesterbro og i Valby.

Psssst.. Hver onsdag byder de på softice til KUN 10 kr.

LÆS OGSÅ