Din guide til kvalitetsis i København

Leder du efter god kvalitetsis i København? Vi har samlet 9 besøgsværdige isbarer. Om du er til vegansk, økologisk eller plantebaseret is, er der helt sikkert en is til din smag!

Kødbyens Is

Midt i Vesterbros boble, Kødbyen, finder du Kødbyens Is. Isbaren tilbyder økologisk håndlavede ispinde. Alle ispindene er altså lavet ved håndkraft og baseret på sødmælk og fløde, hvilket resulterer i lækker cremet is. Kødbyens Is tilbyder også variationer af sorbet.

Sunday Munday

Sunday Munday tilbyder lækre vafler i mange variationer. Og alle disse er endda 100% plantebaseret! Som den første plantebaseret vaffelbar i København, kan du nyde din veganske vaffel eller bowl med udsigt til sørene på Dronning Louises Bro.

Nicecream Copenhagen

Hos Nicecream kan du spise kvalitetsis med god samvittighed. Al deres is er nemlig vegansk og bæredygtig produceret! Nicecream er at finde på Nørrebro, Vesterbro og Østerbro og har et stort udvalg af vegansk is.

Østerberg Ice Cream

På Østerbro ligger Østerberg Ice Cream, som tilbyder lækker is af stor sortiment og lavet på friske råvarer. Østerberg Ice Cream eksperimenterer ofte med specielle smage, du kan eksempelvis være heldig at smage is med mangosteen eller soursop! Isbaren tilbyder selvfølgelig også de klassiske varianter.

Istid

Istid tilbyder et stort udvalg af vegansk og økologisk is. Smagene er sæsonbaseret, så er altid en overraskelse hvilke smage, de tilbyder. Hos Istid får du også en hel særlig oplevelse. De laver nemlig isen foran dig ved brug af flyende nitrogen, der fryser isen på et øjeblik!

Chriis Icecream

Dette er godt nok ikke en isbar, til gengæld forhandles Chriis Icecream i mange butikker. Isen er økologisk, vegansk og hjemmelavede og findes i mange lækre og spændende variationer! Og faktisk er det Chriis Icecream, der tilbydes i de plantebaseret vaffler hos Sunday Munday!

Milk By Munchies

Hos Milk By Munchies på Niels Hemmingsens Gade kan du designe din helt egen Milk Bun! Du vælger selv alle de herlige ingredienser, herunder bun, sauce, krymmel og sidst, men ikke mindst isen. Der er mange lækre variationer, så du har rig mulighed for at prøve dig frem!

Ismageriet

Hvis du ikke helt kan bestemme dig for hvilken slags is, du kunne tænke dig, så er Ismageriet oplagt. Ismageriet har nemlig et stort sortiment at vælge imellem! Du kan både få flødeis, sorbet og yoghurt is. Al isen er Gelato-inspireret, dog tilpasset danskernes smag og produceret af friske, naturlige og sæsonbestemte ingredienser.

Olufs Is

Er du til frisklavede italienske ispinde? Så bør du smutte forbi Olufs Is, som ligger på Olufsvej på Østerbro. Her finder du et stort og fantasifuld sortiment af ispinde! Ispindene er ikke lavet på fløde, men på mælk og er derfor mindre kaloriefyldt.