12 af de mest Instagram-værdige spisesteder i København

Vi udfordrer dig til at spise her, uden at dele det på de sociale medier.

Delphine

Restaurant Delphine har bragt maden og atmosfæren fra de græske øer og Syditalien til hjertet af Vesterbro.

Restaurantens omfattende menu byder på et varieret udvalg af blandt andet kød på spyd, skaldyr, hele fisk og adskillige grønne rette. Vi kan klart anbefale deres friskbagte fladbrød med tzatziki! Tøv heller ikke med at udforske deres mange cocktails.

Find Delphine her

Gro Spiseri

Danmarks første tagfarm, Østergro, byder på en helt unik spiseoplevelse i hjertet af København. På toppen af et højhus på Østerbro findes et grønt fællesskab, der hvert år samler tusindvis af mennesker.

Her kan du nyde en udsøgt middag, der er tilberedt med stor kærlighed til råvarerne. I det store drivhus bliver maden serveret familystyle ved langborde, hvor man kommer naboen ved, så det skaber en helt unik og social spiseoplevelse.

Find Gro Spiseri her

The Market Italian

The Market Italian er en super lækker restaurant i København, som du skal prøve, hvis du elsker italiensk mad. Her kan du for eksempel få Orecchiette pasta med broccoli, spinat, parmesan og trøffel. Og så slutte aften af med en tiramisu med hasselnød, chokolade og kaffeis.

Find The Market Italian her

Restaurant Esmée

Esmée er placeret på Kongens Nytorvs solside med kig over Københavns flotte torv. Restauranten er lys og åben med masser af underspillet luksus og et væld af grønne planter.

Menuen byder på klassiske franske smage og velkendte retter med et internationalt twist.

Find Restaurant Esmée her

Hverdagen

I udkanten af Kødbyen finder du Hverdagen – en spisesal med et eksperimenterende menukort. Her serveres både små og store retter lavet fra bunden af de råvarer, som naturen tilbyder fra nærværende avlere og producenter.

Køkkenet er eksperimenterende og går meget op i at arbejde med hele grøntsagen, såvel som dyret.

Find Hverdagen her

Llama

Llama er en lille bid af det latinamerikanske køkken i hjertet af København. På trods af den latinamerikanske indflydelse har Llama rodfæste i Norden, hvor nordiske ingredienser og metoder bliver brugt til at skabe de latinamerikanske traditionelle retter.

Både maden og indretningen er Insta-worthy, og man kan snildt bruge et par timer på cocktail-kortet.

Find Llama her

The Pescatarian

I Indre By finder du The Pescatarian, som har fokus på lokal fanget fisk, frugt og grøntsager. På The Pescatarian får du serveret et lille stykke kunstværk fra havet, som smager himmelsk.

Find The Pescetarian her

NENI

NENI Copenhagen befinder sig inde i det populære 25hours Hotel i Indre By, der virkelig også er et besøg værd. Restauranten byder på farverige specialiteter fra middelhavsområdet og det persiske køkken med et europæisk twist. Alle retter serveres i små, delevenlige portioner, så der er rig mulighed for at prøve lidt af alting.

Find NENI her

Pluto

Restaurant Pluto har indretningsmæssigt ladet sig inspirere af New York, hvilket ses på deres rå indretningsstil, livlige stemning, dæmpede belysning og det åbne køkken.

Deres menu passer til enhver lejlighed, hvor du kan få alt fra østers og snacks til fælles hovedretter af kød, fisk og skaldyr. Derudover byder baren på et bredt udvalg af både klassiske og moderne cocktails og en række nøje udvalgte vine fra mindre producenter.

Find Pluto her

Barabba

Hos Barabba kan du spise delikat italiensk mad, der omfavner det italienske køkkens mangfoldighed.

Restauranten har en levende og afslappet stemning – og som noget helt unikt holder køkkenet åbent helt til klokken 02.00. Det er derfor det perfekte sted til en sen aftensmad.

Find Barabba her

Pastis

Den autentiske franske bistro Pastis tilbyder et delikat udvalg af franske klassikere såsom moules marinières, foie gras terrine, snegle i hvidløg og steak tartare. På vinkortet finder du udelukkende franske vine og et stort udvalg af champagne og crémant.

Er solen er fremme, vil vi helt klar anbefale dig at finde en plads udenfor, hvor du kan nyde solens stråler og det pulserende byliv.

Find Pastis her

AMAR

AMAR er både en restaurant og et lille bageri. Bageriet har åbent hver dag og i restauranten serveres der både morgenmad og frokost fra torsdag til søndag.

Køkkenet sætter pris på de skiftende sæsoner og på det ærlige måltid og det gode håndværk. Dette afspejles også i deres delikate råvarer, som primært stammer fra lokale producenter.

Find AMAR her