Verdensomspændende hotelkæde åbner i hjertet af København

Nu kan du besøge 25hours i Københavns Universitets tidligere bygninger.

25hours Indre By København
© Stephan Lemke

25hours Hotel Indre By

Lige ved siden af Rundetårn i indre København ligger en gammel bygning. Tidligere var den en del af universitetet, men nu er den blevet tryllet om til et hotel med 243 værelser og suiter.

Hotellet gemmer på mange hyggelige rum med kreative navne som ‘The Vinyl Room’, ‘The Love Library’ og ‘Assembly Hall’ - sidstnævnte er hotellets centrale mødepunkt og det perfekte sted til en hurtig morgenkaffe, en snack eller en lækker drink.

Du kan også tage en spadseretur i 'Den Hemmelige Have' eller nyde lækker mad i hotellets restaurant 'NENI' eller i caféen ‘Café Duse’.

Derudover er der konferencelokaler til rådighed samt en udendørs sauna og et fuldt udstyret fitnessrum.

25hours Indre By København
© Stephan Lemke
25hours Indre By København
© Stephan Lemke

Passion, viden, kunst og videnskab

I samarbejde med Martin Brudnizki Design Studios fra London har 25hours skabt et hotel i et eventyrligt univers. Stilen afviger fra det typiske skandinaviske design, og der vil være rig mulighed for at gå på opdagelse i kunst, malerier, sjove objekter og farverigt interiør.

Projektdirektør for 25hours Hotel Indre By, Henning Weiß, siger følgende om de usædvanlige designidéer:

– Coming of Age var vores grundidé i udviklingen af hotelkonceptet, som er knyttet til brugen af universitetet. Passion og viden samt kunst og videnskab finder et nyt hjem på hotellet i en spændende kombination.

Læs mere om hotellet her.

25hours Indre By København
© Stephan Lemke

LÆS OGSÅ