Nimb tagterrasse pool
© Nimb

Nyd livet på toppen: 15 rooftops i København

En drink smager bare bedre, når den indtages under åben himmel og med 360 graders udsigt over byens tage. Vi har fundet frem til 15 tagterrasser, hvor du kan nyde sommersolens sidste stråler.

tagterrasse hotel guldsmeden
© Guldsmeden Hotel

Manon les Suites

Besøg den vidunderlige tagterrasse på toppen af Manon les Suites, som med sin unikke indretning danner rammen om et af Københavns mest eksotiske steder. Her er både spa og lounge - og ikke mindst en fantastisk udsigt over Søerne. Tagterrassen kan selvfølgelig nydes på en varm sommerdag, men fungerer også fint en kold vinteraften omringet af grønne planter, stearinlys og lune tæpper. Man behøver ikke være gæst af hotellet for at få adgang til tagterrassen, men minimumsalderen er 18 år.

Læs mere på deres hjemmeside.

Nimb Roof

Besøg Nimbs fantastiske tagterrasse med udsigt over Tivoli. Stedet er primært forbeholdt hotellets gæster, men i løbet af sommeren afholder Nimb en række arrangementer, som gør det muligt for alle at opleve Nimbs eksklusive tagterrasse med både bar og swimmingpool i de smukkeste italienske mosaiksten.

Læs mere på Nimbs hjemmeside.

midsommar
© Midsommar

Midsommar

Midsommar er en helt ny rooftopbar i hjertet af Nørrebro tæt ved Dronning Louises Bro. Her bliver der serveret velsmagende og simple retter fra grillen og øl, vin og cocktails i uformelle rammer. Alle er velkomne og det kræver ingen reservation.

Find info og menu på deres hjemmeside.

Scandic CPH Strandpark

Nyd en fantastisk udsigt over Øresund fra toppen af Scandic CPH Strandpark. Hotellets Seanery Skybar serverer brunch i weekenden, mens baren er åben alle ugens dage. Her er både en udendørstagterrasse og en indendørsbar, så det er muligt at nyde udsigten i alt slags vejr. Tagterrassen er åben for alle.

Læs mere på hotellets hjemmeside.

Hotel Danmark
© Hotel Danmark

The Rooftop - Hotel Danmark

The rooftop lobby bar & vineyard på Hotel Danmark har den mest formidable 360 graders udsigt ud over hele København. Hotellet er placeret tæt ved Rådhuset og er helt perfekt til et glas vin på en mild sommeraften. Terrassen er åben for alle - gæst eller ej.

Læs meget mere på deres hjemmeside.

Tivoli Hotel - MASH Penthouse/ Sticks ‘n’ Sushi

Allerøverst oppe på Tivoli Hotel ved Kalvebod Brygge, finder man to restauranter med hver sin tagterrasse og tilhørende fantastiske udsigt. Til den ene side ligger Sticks ‘n’ Sushi og til den anden side er MASH Penthouse placeret. Så er spørgsmålet bare, om du skal nyde rå fisk eller store steaks på 12. etage.

Læs mere om restauranterne på Tivoli Hotels hjemmeside.

rooftop københavn restaurant
© Gro Spiseri

Gro Spiseri

Få en unik oplevelse hos den fantastiske restaurant Gro Spiseri på toppen af Østerbro. Her indtager man middagen ved langborde omgivet af deres unikke tagfarm med økologisk landbrug. Maden, der bliver serveret består af råvarer fra farmen og nydes i de mest autentiske omgivelser.

Læs mere og book bord på deres hjemmeside

Level Six

Level Six er en ny cocktailbar placeret øverst oppe på sjette etage tæt ved Nørreport station. Tag plads og nyd udsigten udover byens travle liv, mens du sipper en cocktail og en af barens lette retter. Level Six er åben alle ugens dage.

Se mere på deres hjemmeside.

SP34 tagterrasse
© SP34

SP34 - Cock’s & Cows

Gemt lidt væk i en baggård i Latinerkvarteret ligger SP34 og Cock's & Cows tagterrasse. Terrassen er åben for både hotellet og restaurantens gæster, og her kan man nyde store burgere og lækre cocktails, mens man tager sig et hvil fra storbyens puls. Der er åbent på terrassen fra 10. april til 15. september.

Læs mere på SP34s hjemmeside.

Glyptoteket

På Glyptoteket kan du kombinere museumsoplevelsen med en kold forfriskning på deres rooftop. Tagterrassen har åbent i dagstimerne tirsdag-søndag for museets gæster, og igennem sommeren bliver der holdt torsdagsbar i aftentimerne med mad og drikke fra Picnic. Vær obs på, at torsdagsarrangementerne kræver billet.

Book billet på deres hjemmeside.

Illum Rooftop
© Illum

Illum rooftop

Besøg det fantastiske rooftop koncept på toppen af Illum med den smukkeste udsigt over byen. Her kan du vælge imellem flere forskellige restauranter og barer, hvor du kan nyde alt fra udsøgt hummer over sprød pizza til sprudlende bobler.

Læs meget mere på Illums hjemmeside.

Silo

Med en placering på 17. etage (!) er der garanti for en god udsigt på restaurant Silo. Fortsætter du op til 18. etage, så kan du også få vind i håret, for her er restaurantens rooftop nemlig placeret. Silo er placeret i Nordhavn med fantastisk udsigt over vandet. Husk at bestille bord!

Info og bordbestilling på deres hjemmeside.

tagterrasse restaurant carlsberg byen
© Tramonto Rooftop

Tramonto Rooftop

Den spektakulære italienske Tramonto rooftop restaurant ligger på toppen af det luksuriøse Hotel Ottilia midt i Carlsberg Byen. Her kan man opleve autentisk italiensk cuisine sammen med en uovertruffen 360 graders udsigt over byen.

Læs mere og book bord på deres hjemmeside.

Hotel Sanders

Besøg den helt fantastiske rooftop på Hotel Sanders, som er en lille grøn oase, indrettet med lækre bambusmøbler og unikke vintage designs. Her serveres dejlige vine og lækre cocktails i en afslappende atmosfære med fri udsigt til den blå himmel. Er vejret ikke med dig, så kan man tage plads under glastaget.

Læs mere på Sanders hjemmeside.

Kulturtårnet

Placeret på Knippelsbro midt i Københavns Havn ligger Kulturtårnet. Her i det gamle brotårn, bliver der løbende afholdt udstillinger, talks og andre events, og så kan man ikke mindst nyde en drink eller kop kaffe fra øverste dæk. Her er der perfekt udsigt udover vandet og så er det et sted, som mange endnu har til gode at opdage. Adgang til balkonen kræver billet til Kulturtårnet.

Find mere info på tårnets hjemmeside.