tivoli nimb pool rooftop
© Nimb

Nimb har fået en rooftop pool - se den her

Fra i dag kan du nyde et dyp i poolen og udsigten over Københavns tage hos Nimb i Tivoli.

På taget af Hotel Nimb er der bygget et 1300 m2 stort område med en udendørs, opvarmet pool på 60 m2, poolbar og loungeområde. Herfra kan gæsterne nyde den spektakulære udsigt over København hele vejen rundt.

Der er tænkt over detaljerne: lounge-møblerne er malet sorte, så de passer til Nimb-stilen, og poolen er beklædt med italienske mosaikstene, der er håndsorterede og udvalgt, så alle de forskellige nuancer spiller perfekt under vand.

"Da muligheden opstod for at skabe en endnu bedre gæsteoplevelse for Nimbs mange gæster og samtidigt tilføje noget nyt og internationalt til København, besluttede vi at skabe Nimb Roof med udendørs opvarmet pool, loungeområde samt bar," fortæller Nimbs chefdesigner René Jasper Thomsen, der har stået for den kreative idé og designet bag Nimb Roof, i en pressemeddelelse.

Og det er ikke kun hotellets gæster, som kan nyde godt af den nye tagterrasse. Flere gange om ugen er der nemlig særlige events
med spisning og musik, som alle kan få fornøjelsen af. Læs mere her. Nimb Roof er desuden åbent for Nimbs gæster og medlemmer af den nye Nimb Club.

Se mere af Nimbs rooftop i videoen herunder.

rooftop nimb tivoli pool
© Nimb
© Agnete Schlichtkrul
© Agnete Schlichtkrul
© Agnete Schlichtkrul