Kig ind i ét af Københavns mest populære bagerier
Mød manden bag bageriet Hart, og find hans tips til det gode brød her.
© Andreas Mikkel Hansen - // For Richard Hart er det at bage brød en intuitiv proces. Når man arbejder med surdej, som han gør, handler det om at se brødet som en levende organisme, som har brug for ilt, vand og den rette temperatur. Udsving i vejret udenfor, luftfugtighed osv. har alt sammen indflydelse på brødet. Det må man forholde sig til som bager - i hvert fald hvis man vil være den bedste på sit felt.
© Andreas Mikkel Hansen - // Indgangspartiet til Hart Bageri på Gl. Kongevej i København. Den lille blæksprutte med de to øjne er deres logo. Ideen kom fordi Richard har flere tatoveringer på sine arme, som forestiller blæksprutter, og fordi alle medarbejderne er blæksprutter, som kan være med i alle processer og tage ansvar selv. Desuden ligner det en omvendt hånd, og er symbol på, at alt er håndlavet.
© Andreas Mikkel Hansen - // Medarbejdere i gang med at lave det famøse City Loaf. frisktbagt brød som ifølge Richard har alle farver i overfladen.