Café Duse
© Café Duse

Populært københavnerhotel åbner italiensk konditori, der hylder stærke kvinder

Nu er der mulighed for at få glæde af delikat, italiensk bagværk på Café Duse, der netop er åbnet i det nye 25hours Hotels Indre By.

Café Duse

For 15 år siden begyndte Melissa Forti for egen fornøjelses skyld at bage anglosaksiske specialiteter. Ud af det voksede en interesse for at opsnuse gamle og glemte italienske opskrifter og kombinere dem med andre, nyere opskrifter fra rundt om i verden. I dag er hun kendt for sin egen karakteristiske stil, der forkæler smagsløgene med både aroma og tekstur.

Midt i den danske hovedstad har italienske Melissa Forti åbnet Café Duse i 25hours Hotels. Her er alt, hvad hjertet begærer af kager og tærter. Og så er der ikke mindst plads til at nyde en rolig stund for sig selv. For den kendte konditor er selve essensen af tilværelsen, nemlig de smukke, skønne, fredfyldte øjeblikke.

Café Duse
© Café Duse
Jeg tror dybt på, at vi alle skal tilbage til en mere simpel, men ægte livsstil. Med rigtig mad til rigtige mennesker i smukke omgivelser, der kan berige ens sind og sjæl — Melissa Forti
Café Duse
© Café Duse

Værdifulde stunder

Det er Melissa Fortis ønske, at Café Duse er stedet, hvor man nyder en rolig stund, uanset om man er hotelgæst eller lokal. Hvor man kommer for sig selv for at læse en bog, høre musik eller bare koble af midt i en travl hverdag, mens man sætter tænderne i en vidunderlig kage.

Eller hvor man samler sin vennegruppe, når det er tid til kvalitetstid.

– Jeg tror dybt på, at vi alle skal tilbage til en mere simpel, men ægte livsstil. Med rigtig mad til rigtige mennesker i smukke omgivelser, der kan berige ens sind og sjæl. Danskere ved en ting eller to om at nyde måltider og hygge sig, så på det område har italienere og danskere meget til fælles. Vi sætter pris på kvalitetsprodukter og på skønhed i alle dets former. Vi elsker god stil, og vi elsker at bruge værdifuld tid med dem, vi holder af, siger Melissa Forti.

Cafe Duse
© Cafe Duse
Café Duse
© Café Duse

En hyldest til stærke kvinder

Caféen er opkaldt efter den ikoniske italienske teaterskuespiller Eleonora Giulia Amalia Duse, også kendt som ‘Duse’, der transformerede teaterverdenen og blandt andet lagde vejen forbi København i 1906 på en stortanlagt verdensturne. Stadig i dag har hun stor indflydelse i hjemlandet, og for Melissa Forti står hun som en ikonisk kvinde.

– Jeg vil bruge muligheden til at ære og hylde den her bemærkelsesværdig kvinde - og alle exceptionelle kvinder i det hele taget, siger Melissa Forti.

Café Duse
© Café Duse
Cafe Duse
© Cafe Duse

Den italienske kagerockstjerne

Siden hun åbnede sin første butik i 2009, har hun gjort sig bemærket med lidt af hvert. Hun har blandt andet designet ‘Afternoon tea’ på Royal Academy of Arts i London, skrevet bestselleren ‘The Italian Baker’, og med stor succes drevet ‘Melissa’s Tea Room and Cakes' i hjemlandet Italien, hvor hun også er blevet en tv-kendis.

Nu får Danmark så glæde af Melissa Forti og hendes delikate bagværk på Café Duse, der nu er åbnet i det nye 25hours Hotels Indre By. Selvom hun er afslappet af natur, er hun også perfektionistisk, og hun vælger kun de bedste, organiske produkter til sine kager og tærter. Desuden bruger hun hverken gelatine eller kunstige farvestoffer og kun meget små mængder sukker.

Læs mere om Café Duse her

Café Duse
© Café Duse
Café Duse
© Café Duse

LÆS OGSÅ