Et mix af japanske og nordiske smage
Maden på Kōnā Eatery er inspireret af Japan og serveres enten izakaya style (små retter serveret med sake, øl og naturvin i afslappede rammer) på øverste etage eller som omakaze menu (kokken bestemmer), i det store åbne rum nederst i restauranten.
En af husets specialiteter er den meget populære japanske sandwich sando. En sando består af luftigt hvidt brød (Japanese milk bread), og i Japan er der ingen grænser for, hvad der kan fyldes i en sando. Den mest klassiske er katsu sando med paneret svinekød, som også er at finde på kortet hos Kōnā, men snyd ikke dig selv for den vegetariske version kinoko sando lavet med panerede svampe.
Indretningen i det store betonlokale står Archival Studios bag, og den er både smagfuld og omfavnende. Florlette orange tekstiler hænger ned fra loftet, møblerne er i lyst træ, og der er mørkeblå flader på baren. Det samlede indtryk er meget japansk og et tydeligt bevis på, at Danmark og Japan klæder hinanden æstetisk.
Hvor
Kōnā Eatery, Bag Elefanterne 15, 1799 København
Hvornår
Tirsdag - torsdag, klokken 17.00-23.00
Fredag - lørdag, klokken 12.00-14.30 og 17.00-00:00
Læs mere på hjemmesiden