Kokkelandsholdet inviterer til langbordsmiddag

Kom til verdens længste langbordsmiddag med Kokkelandsholdet og få en eksklusiv smagsprøve på den kommende VM-menu.

I selskab med landets største gastronomiske talenter

Et langbord på over 1 kilometer, 3.000 spisende gæster, landets største gastronomiske talenter, lokale råvarer af højeste kvalitet – i første række til verdens bedste cykelryttere.

Der bliver lagt op til noget af en festdag, når Kokkelandsholdet inviterer på langbordsmiddag, hvor mad- og cykelentusiaster kan blive de første til at sætte tænderne i Kokkelandsholdets kommende VM-menu.

Middag på første række

Den stjernespækkede middag bliver afholdt i et enormt telt på en mark i Kalundborg, og det er der en helt særlig grund til. Teltet kommer nemlig til at befinde sig blot 100 meter fra, hvor Tour de France-feltet suser forbi.

Under middagen kan Tour de France-etapen følges på storskærme, og når feltet cykler forbi langbordet, vil der blive serveret kolde drikke ved vejkanten.

Menuen, som Kokkelandsholdet står bag, byder på danske vine fra Dyrehøj Vingård, vilde blomster og urter fra Asnæs' skove, planter og kål fra Kalundborgs strande og råvarer fra lokale leverandører. Alt sammen serveret af blandt andet Tjenerlandsholdet.

DGU Kokkelandsholdet
© Kokkelandsholdet

Kampen om guldet

Gennem de seneste ti år har dansk gastronomi for alvor blomstret og oplevet både stjerneregn over restauranter og prestigefyldte priser i internationale konkurrencer, og flere unikke profiler har skabt international anerkendelse.

Nu er det de næste i rækken, der skal kæmpe om guldet, når VM løber af stablen senere i år. Her vil navne som Christian Wellendorf, Tommy Jespersen, Rasmus Bundgaard Nielsen, Bjarke Jeppesen og Cille Bunk stå klar til kamp, og det er netop derfor, at langbordsmiddagen bliver afholdt.

Hele herligheden har nemlig til formål at købe de danske kokke, der skal dyste til VM, fri, så de har mulighed for at dedikere al deres tid op til VM til træning.

Køb billetter til den særlige langbordsmiddag her.

DGU Kokkelandsholdet
© Kokkelandsholdet