Guide: De bedste kaffebarer i København

Elsker du en god kop kaffe? Her har vi samlet 7 kaffebarer i København, der er et besøg værd.

Findes der noget bedre end en god, varm kop kaffe?

Der er utallige kaffebarer i København – næsten så mange, at det kan være svært at vælge. Derfor har vi gjort det nemt for dig og samlet de bedste kaffebarer i København herunder.

Ingolfs kaffebar

En skjult perle på Amager der serverer kaffe brygget med kærlighed. Her kommer både lokale og folk langvejs fra, for at nyde en kop kaffe i hyggelige og hjemlige omgivelser. Derudover huser Ingolfs Kaffebar til tider små intime koncerter og serverer lækker mad dagen lang ud fra sæsonens bedste råvarer.

Minas kaffebar

En banebrydende Københavner kaffebar hvor du ikke skal frygte at få kaffen galt i halsen, når du hører prisen for din morgen-latte. Et lille gult samlingsspot på Nørrebrogade, hvor alt koster 15 kr. og hvor der er plads til alle.

Coffee Collective

Coffee Collective serverer kaffe og kaffebønner af højeste kvalitet. De har egne risterier, hvor de rister friskt hver dag. Man kan tilmed glæde sig over deres fokus på etik og bæredygtighed helt fra bønne til kop. Du kan besøge dem i Torvehallerne, Indre By, Frederiksberg og Nørrebro.

Prolog Coffee Bar

Det industrielle Vesterbro-område, Kødbyen, har sin helt egen nørdede kaffebar, nemlig Prolog Coffee Bar. Her finder du dedikerede kaffebryggere som tror på, at en god kop kaffe starter med en god begyndelse. Af den grund har de allieret sig med lidenskabelige landmænd der dyrker deres kaffeplantager med stor dedikation. Vinder af AOK's "Byens Bedste Kaffe 2019".

Andersen & Maillard

Andersen & Maillard er en must-try kaffebar på Nørrebro. Kaffebaren er en kombination af et bageri og risteri, som hverken går på kompromis med kaffen eller tilbehøret. Her kan du blandt andet få deres omtalte kanelglaseret crossiant, lavet af en tidligere prisvindende dessertkok.

Kafferiet

Originalitet og personlighed er grundstenene i Kafferiet. Her finder du en hyggelig atmosfære, venlige dedikerede baristaer og så får du din kaffe i en fin karakteristisk kop. Kafferiet var i øvrigt den første kaffebar i Danmark, der tilbød kaffe to-go. De har lokation ved Esplanaden, Kongens Have, Christianshavn, Ægirsgade og Ryesgade.

Original Coffee

Original Coffee er en kæde af kaffebarer med 8 forskellige lokationer i København. Kaffen kan blandt andet nydes med en imponerende udsigt over København på Illums rooftop eller udsigt til Søerne. Et oplagt sted hvis du vil finde en lomme i storbyen, hvor du kan sidde med din computer over en kaffe, nyde en cappucino med vennerne eller bare have en kaffe to-go.