7 badeværelser, der er den rene marmordrøm

Vi har fundet 7 badeværelser, der i den grad tilfredsstiller vores marmor-behov. Dyk ned og lad dig blive fascineret af de endeløse mønstre.

Badeværelsesinspiration: bruseniche med glaskabine og marmorgulv

En bruseniche er bygget i hjørnet af tungt glas samlet med antikt udseende messing-beslag. Glaskabinen er næsten usynlig i hjørnet og er lavet for at beholde fladen af det store marmorgulv intakt. Håndklæde-ringene er fra Fairfield, og de tykke håndklæder er fra Magasin. Skabene er bygget af Handcrafted Interior i egetræ indvendigt og sprøjtemalet udenpå i samme farve som væggene.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Drømmebadeværelser

Marmor er tidens mest anvendte materiale og trods den høje kilopris, forudser vi, at tendensen fortsætter længe endnu.

Vi har nemlig samlet de flotteste marmorbadeværelser, der helt sikkert vil imponere dig, som drømmer om marmor.

Badekar

Både vægge og gulve er beklædt med italiensk marmor, der er sandblæst og poleret for at opnå den specielle overflade. Indretningen er blødt op af egetræslameller i loftet, som tilføjer en visuel varme til rummet, og over badekarret fra Bad & Stil er opbevaringen integreret i væggen for at skabe ro og mere plads. De små skulpturer er af Michael Kvium, mens det skulpturelle sidebord er fra &Tradition. S

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Elisabeth Kruse

Italiensk, sandblæst og poleret

Alle overflader på dette ekstravagante badeværelse er beklædt med den samme italienske, sandblæste og polerede marmor for at opnå et råt udtryk, der harmonerer med de enkle armaturer i børstet messing.

Badeværelse i marmor

BOFORM har lavet inventaret, og bordpladen er det samme marmor som på gulvet. Ud over lyset i loftet er spejlet belyst bagfra, og møblet på væggen er også belyst underneden, sådan at det lyser ned på gulvet.

© Andreas Mikkel Hansen

En marmordrøm af et badeværelse

Det ligner næsten, at man skal i hamam på badeværelset i Hasseris. Her er badeværelset beklædt med 70 x 70 cm store marmorfliser.

Elegant marmorbadeværelse
© Andreas Mikkel Hansen

Med marmoren i fokus

På dette badeværelse er den smukke og italienske statuario-marmor fra Carrara lagt i store fliser, så mønsteret kommer til sin ret.

Se hele badeværelset her

LÆS OGSÅ

// Lys og luftighed er essensen af husets velværerum. For en gang løber på begge sider af både sove- og badeværelset, som man kan tilgå fra begge sider. På samme måde kan man gå ud på en svalegang, hvis man vil føle sig tættere på havet, som er lige uden for vinduerne.

© Foto: Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Luksuriøst velværerum fordelt på en hel etage

Med en kombination af marmor, træ og en fabelagtig udsigt over Øresund, føles dette badeværelse som det helt store velværerum.

Se hele badeværelset her

badeværelse badekar marmor
© Foto: Inger Marie Grini Styling: Line Dammen

Marmor og sildebensmønster

På dette badeværelse står det rene, lyse marmorlook på vægfliserne i behagelig konstrat til den lune naturflise lagt i sildebensmønster på gulvet. Samtidig går marmorfliserne helt op til loftet for at understrege badeværelsets luftige højde.

Luksus badeværelse: badekar, to håndvaske og guldarmaturer

Det er luksus med to vaske – hans og hendes – på badeværelset, placeret i rummets kviste. Stativet, der holder vaskene, er fra Kensington i antik guld og kommer fra Fired Earth; det samme gør vaskene og blandingsbatterierne. Badekarret på støbejernsfødder hedder Canterbury med et armatur i antik guld fra. De lange gardiner bag karret er med til at sætte scenen for en ekstraordinær oplevelse – de hedder Rosy Linen og er fra Tapet-Cafe, og lamperne på væggen i børstet messing hedder Divar og er fra Rue Verte.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Italiensk marmor, antik guld og badekar på løvefødder

Med en størrelse på 38 kvadratmeter kan man næsten kalde dette badeværelse for en badesal. Her har ejerne selv udvalgt hvert eneste stykke af det Collemandina-marmor fra Formigari i Verona, der er blevet brugt på gulvet.

Kig ind i det imponerende badeværelse her

Badeværelse: stålarmatur med matchende marmor

Hvor det moderne stålarmatur fra Gessi matcher marmorets kølige nuance, får rummet varme fra messingspottene og det mørkbejdsede egetræ.

© Andreas Mikkel Hansen

Et elegant mix af marmor og træ

På dette badeværelse er badeværelsesmøblerne lavet i mørkbejdset eg, som en kontrast til det lyse marmor - et modigt valg, der bidrager til et eksklusivt, stilsikkert og ikke mindst moderne look.

Se resten af badeværelset her

LÆS OGSÅ