Badeværelset der emmer af luksus og velvære

Der hersker en særlig ro på dette elegante badeværelse, hvor man kan lægge sig til rette i badekarret og nyde sit stressfrie helle uden visuel støj.

badeværelse marmor messing badekar
© Foto: Inger Marie Grini Styling: Line Dammen

Materialemiks. Marmorfliser, egetræsskabe, messingdetaljer og glas mødes i dette stilsikre badeværelse. To vægmonterede armaturer fra Vola over møblet fra Hamran sørger for, at flere kan bruge vasken samtidig. Spejlene er FA33 af Gio Ponti fra Gubi, og lamperne er Globe Scone fra Allied Maker.

Balancegang mellem det rå og elegante

Lyse overflader og helt klassisk elegance møder de grove natur-materialer og mørkt træ på badeværelset i dette norske hjem.

– Vi ville skabe en kontrast mellem det rå og det elegante, fortæller interiørdesigner Ingrid Knutsen, som på opfordring af ejeren har tegnet et lyst bad med følelsen af eksklusivitet.

En lun naturflise lagt i sildebensmønster på gulvet står i behagelig kontrast til det rene, lyse marmorlook på vægfliserne, som går helt op til loftet for at understrege den luftige højde.

badeværelse badekar marmor
© Foto: Inger Marie Grini Styling: Line Dammen

Blikfang. Et fritstående badekar, Svedbergs Oval 170, giver en følelse af luksus og velvære. Indtrykket forstærkes af de store marmorfliser, Statuario Grigio fra Casalgrande Padana, der står flot mod de sildebens-mønstrede Calco-fliser fra Ragno på gulvet. Alle fliserne er fundet hos Fliskonsept. En bruseniche i glas bidrager med sin transparens til større rumlighed.

Rum-i-rum-følelse

– Vi har kombineret malede vægge med flisebelagte, fordi rummet er rimelig stort. På den måde bliver det ikke for meget med flisen, og det fremstår både pænere og mere elegant, forklarer Ingrid Knutsen.

Derudover satte interiørdesigneren en væg op, som skærmer toilettet fra resten af badet. Den store bruseniche i glas skaber også en rum-i-rum-følelse, uden at stjæle fra den visuelle rumlighed.

badeværelse spejl vask messing
© Foto: Inger Marie Grini Styling: Line Dammen

Detaljer i messing understreger det eksklusive look.

De små detaljer

Et specialbygget badeværelsesmøbel i egetræ fra Hamran er en grovere kontrast mod alt det lyse og lette, og skaber en spændende kontrast – uden at det er på bekostning af det elegante udtryk.

Armaturer, knager, beslag og lamper i messing sikrer et eksklusivt look sammen med de mere utraditionelle løsninger for lamper og spejle.

Foran vinduet står et fritstående badekar fra Svedbergs, der fungerer som rummets pièce de résistance, og understreger det overordnede udtryk: På dette fine badeværelse er det som at være i spa – bare hjemme.