Se, hvordan træ og marmor er mixet til perfektion i dette stilrene badeværelse

Rent, roligt og moderne - badeværelset her er enkelt indrettet med masser af detaljerige finesser og et stærkt æstetisk udtryk.

Badeværelsesinspiration: marmorfliser, træskab, marmorvask

To af naturens fineste materialer, træ og marmor, spiller godt sammen og giver et moderne udtryk. Det praktiske badeværelsesmøbel giver kontrast til det lyse marmor og bidrager samtidig til et varmt, naturligt og råt udtryk. Sammen med backsplashen og den speciallavede vask i marmor bliver dette møbel et helt unikt sted at klargøre sig til dagen. Marmor fra Borderstone, træmaterialer fra Trend, spejl fra Duravit og armatur fra Gessi.

© Andreas Mikkel Hansen
Badeværelsespynt: vase, skønhedsprodukter og træbeholder

Vase fra Broste, beautyprodukter fra Tromborg, træbeholder (udgået design) fra Menu og bagerst et stykke råt marmor fra Borderstone.

© Andreas Mikkel Hansen

Underspillet luksus

Det er en drøm at åbne døren ind til badeværelset og til en udsigt, man sent glemmer. Gennem en terrassedør ud til haven lukkes solens stråler ind og fylder badeværelset med lys og varme og kig til marker, så langt øjet rækker. Selve badeværelset er udført i marmor, det såkaldte Statuarietto fra firmaet Borderstone.

Der er valgt unikke løsninger som en tilskåret bænk, et svævende vaskemøbel samt marmor lagt i en smuk bookmatch på bagvæggen og gulvet, der lader marmorets årer brede sig på fliserne og skaber et flot og åbent look, som giver hele rummet et roligt og harmonisk udtryk.

Bruseniche med integreret bænk i marmor

Den integrerede bænk i brusenichen er monteret med ståltegl. Det er en måde, hvorpå man kan lave et marmorbeklædt produkt med en stærk bæreevne, og hvor æstetik og funktion går op i en højere enhed. Badebørsten og badesaltet er fra Blindes Arbejde.

© Andreas Mikkel Hansen
Badeværelse: stålarmatur med matchende marmor

Hvor det moderne stålarmatur fra Gessi matcher marmorets kølige nuance, får rummet varme fra messingspottene og det mørkbejdsede egetræ.

© Andreas Mikkel Hansen

LÆS OGSÅ

Et varmt, naturligt og råt udtryk

Som kontrast til det lyse marmor er badeværelsesmøblerne lavet i mørkbejdset eg fra Trend – et modigt valg, som bidrager til et eksklusivt, stilsikkert og ikke mindst moderne udtryk. Derved opnås også en varme i rummet, således at både marmoret og træet virkelig kommer til deres ret.

For at opnå et enkelt og ryddeligt udtryk er der indsat to integrerede bænke, begge udført i matchende marmor. Den ene er placeret uden for bruse-nichen, mens den anden er placeret inde i selve brusenichen og således går i ét med gulv og væg.

Væghængt toilet med skylleprogrammer og diverse features

Det væghængte toilet er fra Geberit, og det er ikke kun udtrykket, der er moderne her. Toilettet har nemlig en fjernbetjening med diverse features og skylleprogrammer.

© Andreas Mikkel Hansen

Highend-look

Der er lagt gulvvarme i vandbærende rør, som er en supergod løsning til badeværelser, da varmen spredes jævnt op og giver fliserne en rar og blød fornemmelse, når man træder på dem. Der går en trappe fra husets soveværelser ned til badeværelset, der også er beklædt med marmor, og som skaber et highend-look og får hele rummet til at udspille sig på en sofistikeret måde.

Alt i alt giver det gennemgående materialevalg badeværelset et let og sammenhængende udtryk – en drøm at træde ind i fra morgenstunden.

Badeværelsesinspiration: marmorfliser, bænk, glaskabine

Bænkene gør det praktiske i hverdagen lettere: Udenfor lægges håndklædet klar inden badet, og indenfor har børsten og svampen en plads i stedet for at hænge på bruseren.

© Andreas Mikkel Hansen

LÆS OGSÅ