Badeværelset på 12 m2 rummer både to håndvaske og masser af charme

Kig ind i det gennemførte badeværelse, der kombinerer funktionalitet, maskulinitet og moderne stil.

Pynt til badeværelset: vase i marmor

Vasen stem i marmor og en lille diffuser, Sense, i bruneret messing, begge fra Brandt Collective.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Strømlinet elegance

Tone i tone, rene linjer og ro - badeværelset er et rum med mange funktioner, men mere nu end før er det et sted, vi finder velvære og lader op - og indretningen her afspejler præcis det behov.

Det klassiske og maskuline

En underspillet raffineret stil, et moderne udtryk med både klassiske og maskuline toner og gerne tidløst, det var ønsket, da interiørdesigner og grundlægger af Brandt Collective Julie Brandt skulle indrette og skabe et badeværelse for en kunde.

Hun oplever, at der for tiden er efterspørgsel på store badeværelser, hvor det ud over funktionalitet handler om luksus, plads til velvære og en følelse af at være på eget hotel hver dag.

Badeværelsesinspiration: to håndvaske i sten med sorte armaturer

Et stort badeværelsesmøbel er bygget med to vaske og skuffer under og malet i en varm grå tone, alt lavet af Brandt Collective. Bordpladen med integrerede vaske er lavet i sten, og der er sat en backsplash op bag vaskemøblet. Armaturerne er fra Dornbracht, og grebene på skufferne er fra Brandt Collective ligesom væglamperne i alabast og bruneret messing. Spejlene i gunmetal er ligeledes fra Brandt Collective.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad
Lyst badeværelse med væghængt toilet

Badeværelset vinkler hen mod lyset, som strømmer ind ad et stort vindue; her er toilettet placeret, og bag dette er der bygget en konsol op, som skjuler diverse rør samt det væghængte toilets mekanik.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

LÆS OGSÅ

Passionen for natursten og metaller

Badeværelset her er bygget op omkring de grålige nuancer, der er i stenene, som er kombineret med sort jern med glødeskal for at tilføre et maskulint islæt. Møblerne er malet i en varm grå tone, og væggene med helmat maling i en komplementerende nuance fra St. Leo. Hertil er sat kontraster i form af de mørke greb, armaturer, spejle, døren til bruse-kabinen og tilbehøret i øvrigt.

LÆS OGSÅ

Marmor-badeværelse med sort brusekabine

Døren til brusekabinen er lavet i jern for at give et maskulint præg, som står som kontrast til de lyse vægge og den lyse marmortop på konsollen.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad
Inspiration til badeværelset: brusekabine med røggrå sandsten

I brusekabinen er de røggrå sandsten fra gulvet brugt til at beklæde væggene med, igen for at skabe ro i helhedsindtrykket.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Fokus på funktionalitet

Passionen for natursten og metaller er blevet temaet i dette badeværelse, der samler lyst og mørkt, blødt og hårdt på en og samme gang.

Her er prioriteret plads til to vaske, så man ikke skal stå i kø, og der er lavet rigelig med plads til alle de mange ting, der anvendes på badeværelset, i de store skuffer under vaskene. Rummet på 12 m² er udnyttet maksimalt og gennemtænkt i forhold til funktionalitet, samtidig med at ønskerne til det ekstravagante er indfriet.

Badeværelsespynt: parfumer

Personificerede parfumer købt i Venedig og en lille skål i messing.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

LÆS OGSÅ