Pastelfarver og bambus danner den perfekte oase i det mere end 100 år gamle soveværelse

Nøje afstemte farver i sarte nuancer, en enkel indretning og masser af lys bambus giver dette soveværelse den mest rolige og afbalancerede atmosfære.

Soveværelses inspiration: lyst soveværelse, bambus, seng fra Rabens Saloner, sengetøj fra Aiaya

Et smukt vue ind i soveværelset, hvor florlette gardiner fra AndDrape agerer skillevæg mellem skab og soverum. Sengen er håndlavet på Bali og designet af Rabens Saloner, og sengetøjet er fra Aiayu. Stolen, der matcher sengen i udtryk, er fundet hos Sika-Design. Det store lodne gulvtæppe er fra det svenske brand Layered.

© Andreas Mikkel Hansen
Lyst soveværelse i sarte nuancer med mintgrønt natbord

Det fine halvmåneformede spejl er fundet hos J.N. Bech. De sarte nuancer går igen på vægge, gulv, sengetøj og det mintgrønne natbord fra Pulpo designet af Sebastian Herkner, købt i Beau Marché.

© Andreas Mikkel Hansen

Hjemme hos...

Vi er hjemme hos Gertrud Bønnelykke og Jens Hamborg Koefoed i deres villa fra 1918 i Hellerup, hvor de bor med tvillingerne Hannah Lou og Charlie Vincent på seks år.

Gertrud er stylist og digital kreatør og arbejder med mode, beauty og boligbrands. Jens er grundlægger af softwarevirksomheden VOCAST, der laver digitale showrooms til en lang række livsstils-brands i ind- og udland.

Inspiration til soveværelse: bambuseng, gulvlange gardiner, måneformet spejl og sarte farver på væggene

For at skabe et roligt rum er farverne på vægge, gulv og loft nøje afstemt.

© Andreas Mikkel Hansen

Et roligt og enkelt sted

Oprindeligt var soveværelset tre separate værelser, men parret valgte at fjerne væggene og integrere et walk-in, kun adskilt fra soverummet af lette gardiner. Walk-in-skabet er snedkereret i klassisk shakerstil og designet af Frame Studio. Skabe og fronter er i egetræ, greb i messing og bordplade i carraramarmor.

– I et mere end 100 år gammelt hus som vores, krævede det virkelig dygtige snedkere at få skabet integreret flot med alle de skæve vinkler, fortæller parret.

De ønskede et soveværelse, som skulle være et roligt og enkelt sted. En oase, hvor man lader op og samler energi.

LÆS OGSÅ

Soveværelse med vitrineskab fra House Doctor, kommode fra Tine K Home, messinglampe

Det store vitrineskab er fra House Doctor og er fyldt med skatte, samlet igennem årene. Kommoden er fra Tine K Home, og på den står der en vintage messinglampe designet af Tommaso Barbi, en skål i pink muranoglas til smykker og en rund, brun vase fra Missoni.

© Andreas Mikkel Hansen

Lyse nætter

Selvom alt fremstår hvidt, er der faktisk ingen hvide elementer. Walk-in og vægge er malet med farven Under My Skin fra File Under Pop, som er cremet med en let lyserød nuance. Gardinerne er let cremefarvede, gulvet er malet gråt med Meg White, og loftet er Nights In White Silk.

– Vi har tidligere boet meget farverigt, men dette hjem er designet til at give ro. Efter masser af larm trængte vi til mere balancerede rammer. Vi har få kunstværker og planter, som “taler” lidt højere, men hele huset er designet i lette toner.

Nipsting til soveværelse: vase, duftlys, skulptur

Et lille tableau med en vase fra Louise Roe, et duftlys fra Diptyque og en lille skulptur fra Gejst.

© Andreas Mikkel Hansen

LÆS OGSÅ