Se badeværelset, der er prydet med italiensk marmor, antik guld og badekar på løvefødder

I en villa nord for København har ejerne skabt det ultimative nydelsesrum af et badeværelse. Se det imponerende resultat her.

Luksus badeværelse: badekar, to håndvaske og guldarmaturer

Det er luksus med to vaske – hans og hendes – på badeværelset, placeret i rummets kviste. Stativet, der holder vaskene, er fra Kensington i antik guld og kommer fra Fired Earth; det samme gør vaskene og blandingsbatterierne. Badekarret på støbejernsfødder hedder Canterbury med et armatur i antik guld fra. De lange gardiner bag karret er med til at sætte scenen for en ekstraordinær oplevelse – de hedder Rosy Linen og er fra Tapet-Cafe, og lamperne på væggen i børstet messing hedder Divar og er fra Rue Verte.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Så englene synger

Vi drømmer alle sammen, og indimellem bliver de drømme til virkelighed. I dette tilfælde blev et 38 m2 stort og luksuriøst badeværelse til virkelighed for et par, der i deres store palævilla havde mulighed for at slå to rum sammen. En badesal kan man næsten kalde det, der henleder tankerne på et fransk renæssanceslot.

Rummet er bevidst skabt til den ultimative nydelse, med plads til selvforkælelse i de smukkeste omgivelser og med masser af lys og luft omkring møblerne.

Badeværelsesinspiration: bruseniche med glaskabine og marmorgulv

En bruseniche er bygget i hjørnet af tungt glas samlet med antikt udseende messing-beslag. Glaskabinen er næsten usynlig i hjørnet og er lavet for at beholde fladen af det store marmorgulv intakt. Håndklæde-ringene er fra Fairfield, og de tykke håndklæder er fra Magasin. Skabene er bygget af Handcrafted Interior i egetræ indvendigt og sprøjtemalet udenpå i samme farve som væggene.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Den perfekte hjemmespa

Derudover er her rigeligt med skabsplads, skabt af Hand-crafted Interior, samt et fritstående badekar på løvefødder, som bliver rummets skulptur. Det hele i smukke grå nuancer og arrangeret af parret, som også selv har udvalgt hvert eneste stykke af det Collemandina-marmor fra Formigari i Verona, der er brugt på gulvet – italiensk marmor med smukke årer og dybe toner i brun og grå. Hertil er der brugt hvid sanitet og tilbehør i guld med en antik overflade, der syner varmere end almindelig messing.

Der er lavet hans og hendes område i rummet, der kan tages både karbad og brusebad, og en stor puf er på vej, så der er plads til at sidde og underholde den, der nyder et langt varmt karbad. Om sommeren åbnes altandøren i karnappen, og badet akkompagneres af fuglesang fra haven.

Inspiration til badeværelse: grå nuancer, væghængt toilet, marmorfliser

Fra badeværelset er der direkte adgang til soveværelset, hvor de rolige grå nuancer er gentaget. Det væghængte toilet er fra Fired Earth, og tilbehør i antik messing er fra Bastide. Loftslampen er fra Rue Verte, og skraldespanden er fra Lemérand

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

LÆS OGSÅ