Få stilen fra de eksklusive badeværelser på Hotel Villa Copenhagen

Kom med ind på badeværelserne på det elegante Hotel Villa Copenhagen og få indblik i alle detaljer fra armaturer og brusere til materialer. Vi guider til, hvordan du selv kan skabe stilen.

Siden åbningen af det eksklusive Hotel Villa Copenhagen i sommeren 2020 har den historiske bygning, der tidligere husede det danske posthovedkontor i hjertet af København, været et tilløbsstykke for designinteresserede.

Der er ikke en eneste detalje, der er overladt til tilfældighederne i den stemningsfulde bygning - heller ikke badeværelserne.

Læs med og få et smugkig indenfor, når vi guider dig gennem alt fra armaturer til materialer, så du kan lade dig inspirere og få stilen på badeværelset derhjemme.

Alle armaturer og brusere på Hotel Villa Copenhagen er fra AXOR og er vand- og energibesparende på grund af den indbyggede EcoSmart-teknologi.

Armaturerne til håndvaske, badekar og bruseområder er udviklet specielt til Hotel Villa Copenhagen med en specialoverflade i sort børstet krom.

Luksuriøse armaturer i mørke nuancer

Under renoveringen af den ikoniske bygning, der blev designet af Arkitekt Heinrich Wench i 1912, er mange af de oprindelige detaljer bevaret. I forvandlingen til et luksushotel er de kombineret med moderne arkitektur og materialer, der skaber et kontrastfyldt, men elegant udseende.

På badeværelserne er klassiske elementer som hvide vægfliser for eksempel sat sammen med armaturer fra AXOR i sort børstet krom, der giver et eksklusivt udtryk. De mørke, matte armaturer står i smuk kontrast til de lyse naturmaterialer som for eksempel marmor.

Ved at lege med materialer og overflader, der komplementerer hinanden, skabes et klassisk udtryk med et moderne, luksuriøst strejf.

I de otte suiter designet af Shamballa Jewels finder du ekstravagant luksus holdt i mørke farver, der giver et eksklusivt look.

Grebene på vandhanen i en af de otte eksklusive suiter er støbt med en rubin og en safir for at signalere varmt og koldt vand.

Eksklusive, naturlige materialer

Hotellets badeværelser er indrettet med kvaliteten for øje, hvilket viser sig i de materialer, der er valgt. Bordpladerne af marmor skaber et luksuriøst touch. Ved at holde materialerne i nuancer, der passer sammen, får du et fuldendt udtryk, der signalerer ro og velvære.

De mørke, dybe farver, der er brugt på armaturerne i børstet krom samt på gulve og vægge i de otte suiter danner en perfekt ramme om en luksus-hoteloplevelse.

Armaturer i sort børstet krom skaber en elegant kontrast til de lyse fliser og bordpladen i marmor.