5 eksklusive badeværelser med hver deres udtryk

Er du til farver og mønstre, rå naturmaterialer, hjemmespa eller marmorklinker?

5 eksklusive badeværelser

Hvad end du er til et badeværelse med rå og rustikke naturmaterialer, farverige tapeter eller luksuriøse marmorklinker, er der inspiration at hente her.

Vi har nemlig samlet fem badeværelser med hver deres udtryk, som du kan lade dig inspirere af. Fælles for dem alle er dog den gennemførte stil og det tydelige fokus på æstetik.

Råt og rustikt badeværelse

Der er fokus på rå naturmaterialer på dette badeværelse, hvor særligt sten og træ er gennemgående.

De rå stenvægge giver badeværelset et unikt og meget naturligt udtryk, som understøttes af de flotte bjælker i loftet.

Med fokus på det spektakulære

Bløde former, små mosaikker, flere niveauer og luksusfornemmelser er i fokus på dette spektakulære badeværelse, som må siges at være noget for sig selv.

Badeværelset er holdt i neutrale, lyse farver med enkelte røde kontrastelementer, som understøtter det spektakulære look.

Overdådig hjemmespa

En iøjnefaldende bruser placeret midt i rummet på dette badeværelse fungerer som blikfang og understreger de mange kvadratmeter, som rummet strækker sig over.

Masser af lys, luft og lækre materialer er med til at skabe en stemning af luksus og hjemmespa, mens de skrå vægge og fritliggende bjælker bidrager til en hyggelig og intim stemning i rummet.

Den rene marmordrøm

Med både gulve og vægge beklædt med smuk italiensk marmor har man her skabt et gennemført og luksuriøst badeværelse.

Det smukke marmormateriale blødes op af trælameller i loftet og fine messingarmaturer, som også understreger den luksuriøse stemning.

LÆS OGSÅ

Knald på farver og mønstre

Man kan ikke undgå at bemærke det finurlige tapet dekoreret med fine, lyserøde flamingoer, når man træder ind på dette badeværelse.

De fremtrædende farver og motiver giver liv og personlighed til det ellers neutrale badeværelse og sikrer, at man ikke glemmer det foreløbigt.