Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

5 fantastiske badeværelser til inspiration

Vi har samlet 5 forskellige badeværelser med hver deres stilarter. Bliv inspireret af indretningen på disse eksklusive badeværelser.

badeværelse i grå nuancer med udendørs bruseniche

© bobedre.dk

Mangler du inspiration til badeværelset? Er du træt af de hvide vægge? Og er du modig nok til at afprøve nye trends og lege med dit badeværelses udtryk? Giv dit badeværelse karakter. Se det inspirerende galleri der består af fem skønne badeværelser, hvor design og æstetik er i fokus.

Skøn mosaik

De flotte blålige nuancer og de små, fine detaljer skaber liv på væggen i brusenichen. Indretningen er inspireret af mellemøsten med den store detaljerigdom og de mange flotte farver. Den guld og den blå farve fungerer godt i deres samspil og skaber en spændende kontrast, der har noget majestætisk over sig. Er du modig – lad mellemøsten inspirere dig i din boligindretning.

Industrielt badeværelse

Er du ligesom os vild med den industrielle stil, der trender lige nu? Indret dit badeværelse i samme stil og få et rent og råt udtryk. Den industrielle stil er minimalistisk og elegant og passer derfor fint ind i det nordiske hjem. Det sorte jern og det store glasparti har en skøn elegance over sig, og de store, rene flader kan få dit badeværelse til at syne større med de rene, rolige linjer, der er en fryd for øjet.

Finurlige tapeter

En anden trend vi ser overalt på de sociale medier er vilde tapeter i badeværelsesindretningen. Der er næsten ingen grænser for, hvor vildt det kan blive med spektakulære tapeter på en eller flere vægge. Vi har set alt fra ekstravagante botaniske motiver til pink flamingoer klistret op og ned af væggene. Fælles for dem alle er denne wow-faktor de indebærer – for de er meget spektakulære og sender tankerne hen på New Yorks ekstravagante og eksperimenterende boligindretning.

Overdådig hjemme-spa

Drømmer du om et luksuriøst spa hjemme hos dig? Så er vejen dertil ikke så lang endda. De forskellige badeværelses-firmaer har i dag større og større fokus på den ekstra velvære, der skal til for at få følelsen af spa-stemning, og mange badekar og brusere har fokus på en skøn oplevelse, hvor det kan føles som at stå i en regnskov under bruseren eller et badekar med bløde, runde former for optimal siddekomfort. Dette skønne badeværelse har integreret udendørs-bad, der giver en ekstra fornemmelse af luksus og samtidig ser super elegant ud.

Nordisk minimalisme

Vi behøver ikke kigge ret langt ud i verden for at finde inspiration. Den nordiske stil er på mange områder førende indenfor indretning. Kendetegnende for den nordiske stil er de rustikke materialer og minimalistiske udtryk. Her ser man fint, hvordan det rå træ giver det hvide badeværelse karakter og trækker den skønne natur ind i hjemmet. Råt og enkelt.

Relaterede Artikler