16 badeværelser med fliserne i fokus: Sådan kan du selv bruge fliser i indretningen

Farverige, mønstrede, blanke eller helt enkle - fliser kommer i mange former. Lad dig inspirere af disse 16 badeværelser, hvor fliserne er det bærende element.

Fliser på badeværelset

Fliser er ikke nødvendigvis kun et praktisk element på badeværelset, du kan med fordel bruge dem aktivt i indretningen, og på den måde skabe et unikt badeværelse. Sammensæt farver, mønstre og former og brug klinkerne til at skabe præcis det udtryk, du ønsker.

Vi inspirerer dig her til, hvordan du kan indrette dit badeværelse med fliser, hvad end du ønsker et afdæmpet, et farverigt, et vildt eller et naturinspireret udtryk på badeværelset.

Ægte wow-effekt

Mønstrede, marokkanske cementklinker, en rå betonvæg og et smukt baderumsmøbel i mørktrøget eg kombineres på fineste vis og skaber sammen en smuk helhed på dette badeværelse. Badeværelsesdesignet understreger den kombinerede moderne og rustikke stil, som er gennemgående i hele hjemmet.

Klassisk med et tvist

Klassiske, kvadratiske klinker i en sart blå farve kombineres her med et iøjnefaldende, mørkt gulv, et træmøbel og fine messingdetaljer. På trods af tydelige forskelle på materialer såvel som farvenuancer har man alligevel afstemt det helt perfekt og skabt et sammenhængende, klassisk udtryk.

Retro på den moderne måde

Mørke, blanke klinker skaber sammen med fine messingdetaljer og fritliggende bjælker i loftet et cool retrolook på dette badeværelse. Det giver et flot og sammenhængende udtryk, at de markante klinker får lov at fortsætte fra gulvet og halvvejs op ad væggen.

Luksuriøst og iøjnefaldende

Det lyse, romantiske udtryk er gennemgående på dette badeværelse, hvor de fine, flerfarvede klinker på gulvet får lov at give rummet karakter og fungere som blikfang. De mørke klinker står samtidig i flot kontrast til de lyse vægge.

I mosaikhimlen

Der er ægte sommerhusstemning på dette badeværelse. De fine lyseblå mosaikfliser står med deres blanke overflade i flot kontrast til de rå trælofter. Både vægge og gulve er tildækket af de iøjnefaldende mosaikker, og det skaber en helt særlig og meget gennemført effekt.

Minimalistisk med et farverigt tvist

Omgivet af lyse gulve, vægge og lofter har man her valgt at beklæde endevæggen med smukke, grønne klinker. De farverige klinker giver rummet karakter og står i flot kontrast til de lyse, minimalistiske omgivelser.

Herskabsstemning

Her har man skabt et klassisk, nærmest herskabeligt udtryk ved at kombinere de sarte blågrønne klinker med et karakteristisk, skakternet gulv og fine messingdetaljer. De farvede klinker giver rummet et personligt tvist, samtidig med at de understreger den klassiske stil.

En parisisk oase

Der opstår en nærmest romantisk, parisisk stemning på dette badeværelse med de smukke, mønstrede klinker og den markante grønne farve på væggene. Det bordeauxrøde mønster på klinkerne komplementerer de grønne vægge, og fungerer som blikfang, så snart man træder ind i rummet.

Med sans for detaljen

På dette gennemførte badeværelse er hver en detalje nøje udvalgt. Badeværelset er lyst og enkelt, men får et diskret tvist fra de mørkegrønne klinker i brusenichen, som bryder de lyse vægge og skaber en klar zonefordeling i rummet. De fine messingdetaljer står godt til de grønne nuancer og giver rummet et eksklusivt look.

Tropisk stemning

Turkisblå klinker, rå betonvægge og frodige planter skaber en nærmest tropisk stemning på dette badeværelse. Særligt klinkerne på gulvet, som varierer i deres udtryk, giver en unik effekt og tilfører liv til rummet, mens det fine baderumsmøbel i træ understreger det naturinspirerede tema.

Rustikke bjælker møder marmorklinker

Her opstår der en smuk kontrast mellem de rustikke bjælker i loftet og de blanke kliker i Carrara-marmor. Den dybe, blå farve på væggene forbinder på fineste vis det rustikke og det fine, og skaber en smuk sammenhæng.

Sommerhusfornemmelser

Lyse klinker med et diskret blåt mønster kombineres her med et afdæmpet terrazzogulv, og tilsammen bidrager de til at skabe et lyst, venligt og rummeligt badeværelse, som emmer af sommerhusstemning.

Smukke mønstre

På dette badeværelse har man kombineret et smukt sildebensmønster på gulvet med et utraditionelt, nærmest blomsterlignende mønster på væggene. Klinkerne på både gulve og vægge varierer i nuancerne, hvilket bidrager til et smukt spil og masser af liv i rummet.

Sort og hvid

Sjældent har et sort og hvidt badeværelse emmet så meget af personlighed. Her har man virkelig formået at lege med kontraster ved at bruge en sort sokkelflise, som markerer overgangen fra de fine, prikkede klinker på gulvet til de enkle, hvide klinker på væggene.

Det populære sildebensmønster

Selvom pladsen er sparsom på dette badeværelse, har man alligevel formået at skabe et gennemført, luksuriøst udtryk. Elegante, hvide klinker i lavasten lagt i et smukt sildebensmønster skaber en wow-effekt, som understøttes af fine messingdetaljer.

Farverig minimalisme

Den minimalistiske stil er ikke til at tage fejl af på dette badeværelse, dog får den et farverigt tvist. Det hvide og enkle badeværelse er nemlig dels piftet op af markante, sorte detaljer og dels af en smuk klinkevæg i en flot grøn nuance, som giver masser af liv og personlighed til rummet.