3 Days of Design: Kom med til designtalks med BO BEDRE

Vi har sammensat et program med nogle af tidens hotteste designere. Se her, hvordan du sikrer dig din billet.

Hotel SKT. Annæ facade
© Hotel SKT. Annæ

Drinks & talks

3 Days of Design løber af stablen den 16.-18. september og alt tyder på, at I år bliver den hidtil vildeste udgave af festivalen.

BO BEDRE er mediepartner på designdagene, og i år har vi valgt at udbygge vores engagement og vil være endnu tydeligere til stede. Blandt andet kan du onsdag, torsdag og fredag møde os hos Bar BO BEDRE, på Hotel SKT. Annæs rooftop.

Under dagene præsenterer vi desuden et program med designtalks med nogle af de mest interessante designprofiler lige nu. Alle talks foregår på Hotel SKT. Annæ.

Herunder kan du se, hvem der er på programmet, og hvordan du sikrer dig en billet.

Alfredo Häberli

Den internationalt anerkendte designer Alfredo Häberli (f.1964) er født i Buenos Aires, Argentina, men arbejder og bor i Zürich i Schweiz.

Alfredo Häberli har arbejdet med ledende designproducenter som Alias, Camper, Iittala, Luceplan, Moroso, Volvo og Zanotta samt danske producenter som Kvadrat, Fredericia Furniture og Georg Jensen.

Han kombinerer tradition og innovation og står bag så forskellige produkter som stole, sofaer, hyldesystemer, lamper, glasserier og smykker og har desuden arbejdet på større arkitekturprojekter som showrooms og butikker.

Oplev Alfredo Häberli torsdag den 16. september kl. 10 i samtale med Erik Rimmer, BO BEDREs chefredaktør.

Talken foregår på engelsk.

Køb din billet her.

Lone Feifer

Lone Feifer er arkitekt MAA og har en postgraduate Master in Energy & Green Architecture. Hun arbejder som programdirektør for bæredygtigt byggeri i VELUX gruppen.

Bygninger udgør en vigtig brik i det puslespil, der handler om at sikre bæredygtighed. Vi tilbringer 90 procent af vores tid indendørs i den vestlige verden, men 30 procent af vores bygninger har ikke noget godt indeklima. Potentialet er enormt, fordi 40 procent af verdens energiforbrug stammer fra bygninger.

Oplev Lone Feifer torsdag den 16. september kl. 11 i samtale med BO BEDREs Lene Lykke Hovmand.

Talken foregår på engelsk.

Køb din billet her.

Anupama Kundoo

Den verdenskendte arkitekt Anupama Kundoo er en vigtig stemme i kampen for bæredygtig arkitektur. Hun er uddannet fra University of Mumbai i 1989 og modtog sin PhD grad fra TU Berlin in 2008.

Hendes samlede værker var for nyligt udstillet under titlen Taking Time på Louisiana Museum of Modern Art.

Anupama Kundoo arbejder på at gøre os alle sammen bevidste om tiden som en knap ressource. Hun vil have arkitekter til at tage sig mere tid til at tænke, forske, dele viden og bygge. Det mener hun giver en dybere forståelse for kontekst, materialitet, funktion og bæredygtighed - og bedre arkitektur.

Oplev Anupama Kundoo torsdag den 16. september kl. 13 i samtale med BO BEDREs Lene Lykke Hovmand.

Talken foregår på engelsk.

Køb din billet her.

Rikke Frost

Den danske designer Rikke Frost (f. 1973) har altid været nysgerrig på kombinationen af forskellige håndværkstraditioner og materialetyper, som mødes i de sofaer, borde, stole og lamper, der vokser ud af hendes hænder i et organisk formsprog.

Hun startede sit eget designstudie i 2004, men Rikke Frost blev for alvor allemandseje, da hun deltog i Danmarks Radios tv-program Danmarks næste klassiker i 2019, hvor hun og fire andre danske designere kreerede seks forskellige møbler over kort tid i konkurrencen.

Her skabte hun blandt andet sofaen Sideways – en sofa, der i dag er i produktion hos Carl Hansen & Søn, og som er nomineret til en Design Award. Faktisk er Rikke Frost nomineret til hele to Design Awards: Årets Designer og Årets Møbel. Hun har desuden designet produkter for blandt andre Le Klint, Mindo, Warm Nordic og Woud.

Oplev Rikke Frost torsdag den 16. september kl. 15 i samtale med BO BEDREs May Kjærsgaard.

Køb din billet her.

LÆS OGSÅ

Ilse Crawford

Ilse Crawford har skabt den grafiske identitet for 3 Days of Design 2021. Ilse Crawford kan både skrive designer, forfatter, underviser og tidligere chefredaktør på britiske Elle Decoration. Og selvfølgelig kreativ direktør og grundlægger af Studioilse i London.

I mere end to årtier har hun været pioneer for empati og design med mennesket i centrum. Hendes mission er at skabe design, der skaber en bedre verden, ved at lade mennesker være de bedste versioner af dem selv.

Oplev Ilse Crawford fredag den 17. september kl. 11 i samtale med BO BEDREs May Kjærsgaard.

Talken foregår på engelsk.

Køb din billet her.

OEO Studio

Thomas Lykke udgør den ene halvdel af designduoen OEO Studio, der også består af Anne-Marie Buemann. Basen hedder København, men OEO har også et særligt projektkontor i Tokyo og har en særlig tilknytning til Japan. OEO Studio er kendt for en særlig æstetik, hvor naturlige materialer spiller sammen på nye måder og understreger teksturer, kontraster, æstetik og holdbarhed, men altid med et stramt fokus på de små detaljer. OEO Studio har opgaver i hele verden og de har blandt andet leveret interiørdesign til store Michelin-restauranter, fx Restaurant Kadeau i København.

Duoen har også skabt design, der i dag kan ses i de permanente samlinger på Victoria and Albert Museum i London, the Cooper Hewitt Smithsonian Design Museum i New York, the Musée des Arts Décoratifs i Paris og det danske designmuseum i København.

Oplev Thomas Lykke fredag den 17. september kl. 13 i samtale med Erik Rimmer, BO BEDREs chefredaktør.

Køb din billet her.

Anne Boysen & Kasper Salto

De tilhører hver sin generation, men har det tilfælles, at de begge hører hjemme i den absolutte elite inden for dansk design.

Kasper Salto (f. 1967) har markeret sig som en af de mest betydningsfulde danske designere gennem de seneste to årtier. Han har samarbejdet med blandt andre Montana, Fritz Hansen og Onecollection, hvor han sammen med Thomas Sigsgaard tegnede Council Chair til Finn Juhl-salen i FN-bygningen i New York. Hans design er karakteriseret ved kombinationen af den danske møbeldesign-tradition og internationalt industrielt design. Kasper Salto har allerede modtaget adskillige designpriser for sit arbejde, fx danske Knud V. Engelhardts mindelegat, Statens Kunstfond inden for kategorien Håndværk & Design og Finn Juhl-prisen.

Kasper Salto er nomineret til en Design Awards i kategorien Årets Design for sin UV Bench for for Efsen UV & EB Technology.

Anne Boysen (f. 1980) er et af de helt store talenter på den danske designhimmel. Hun slog for alvor sit navn fast i danskernes bevidsthed, da hun vandt både dommernes og seernes hjerter med sin sønderjyske dialekt og sin legende og intuitive tilgang til design, da hun hen over sensommeren og efteråret tonede frem på skærmen i DRs designkonkurrence Danmarks Næste Klassiker, hvor Kasper Salto og Louise Campbell udgjorde dommerduoen.

Her vandt Anne Boysen tre ud af de i alt seks konkurrencer, og hendes lampedesign løb med den endelige sejr og titlen som Danmarks Næste Klassiker. Lampen, der har fået navnet Moonsetter, er netop sat i produktion af Louis Poulsen.

Moonsetter lampen er nomineret til en Design Award i kategorien Årets Lampe.

Oplev Kasper Salto og Anne Boysen fredag den 17. kl. 15 i en samtale med BO BEDREs May Kjærsgaard.

Køb din billet her.

LÆS OGSÅ