Design Awards 2021: Årets Designer

Prisen går til en designer, der har sat et tydeligt aftryk på designscenen med karakteristisk, originalt og holdbart design. Se de nominerede her.

Årets Designer 2021

BO BEDRE hylder i samarbejde med Bolig Magasinet, Scandinavian Living og Costume Living det bedste design og de bedste designere i årets løb. I den forbindelse kåres Årets Designer. Se de nominerede her.

Rikke Frost

Rikke Frost

Rikke Frost kan som designer det hele. Hun blev verdensberømt i Danmark, da hun var med i tv-programmet Danmarks næste klassiker og designede en markant og skulpturel sofa, der nu heldigvis er sat i produktion. Hendes smukke lamper for Le Klint blev også født i tv-programmet, og dertil kommer hendes meget overbevisende objekter til det udendørs rum. For eksempel en bænk med indbygget plads til planter. Hun er en multidesigner på den virkelig gode måde.

Rikke Frost er desuden nomineret i kategorien Året Møbel for hendes Sideways sofa for Carl Hansen & Søn.

OEO Studio

OEO

OEO Studio lancerede sidste år den stabelbare stol Coco for Gubi, spejle for Fredericia Furniture og i år tæpper for Massimo: Det gælder for alle disse nye produkter, at de har pondus og udstråler høj kvalitet. Hertil kommer den fuldstændig overbevisende indretning af Casa Mutina i Modena. Vi venter spændt på renoveringen af Hotel Kong Arthur i København. OEO kunne stå for Overbevisende Elegant Overalt.

OEO Studio er desuden nomineret i kategorien Årets Design for deres Silhouette spej for Fredericia.

GamFratesi

GamFratesi

GamFratesi bliver ved og ved med at imponere – og nærmest selvskrevet hvert år som nomineret til Design Awards’ kategori Årets designere. I år vil vi fremhæve Violin Chair for Gubi, som har potentiale til at blive en ny klassiker, og de helt vidunderlige Plot-skærme for Poltona Frau, de nye fabulerende porcelænsdele for Royal Copenhagen og The Fynn loungestolen for Minotti.

Maria Bruun

Maria Bruun

Maria Bruuns formsprog glemmer man ikke, når man først har set det. Det kan fx resultere i et nyt markant bord for Fredericia Furniture, som nærmest står på stolper, og hendes sideborde i samme udtryk. Nævnes skal også det markante Dependables for The Mindcraft, hvor man virkelig får lyst til at gemme ens mest skattede objekter i smukke trækasser.