
Påskefrokost menu: 5 retter til påskefrokosten
Vi har samlet den lækreste påskefrokost menu lige her.
Af — 15. april 2021Årets påskefrokost
Hvad spiser man til påskefrokost? Det er der delte meninger om.
Den traditionelle påskefrokost indeholder ofte æg og rejer, sild, hjemmelavet hønsesalat og selvfølgelig snaps.
Vi har samlet en påskefrokost menu til dig, som gerne vil give den traditionelle påskefrokost menu et moderne tvist.
Et grønt indslag til påskefrokosten
Der er noget helt særligt over sæsonens første asparges. Prøv denne ret med asparges i cæsardressing med pocheret vagtelæg. Nyd gerne retten med en kold øl. Find opskriften her.
Laks hører påskefrokosten til
Koldrøget laks med peberrods-fløde: Enkelt, vildt lækkert og uimodståeligt. Servér anretningen med sprøde rugbrødschips. Du finder opskriften her.
Opskrift på påskesild
Årets påskesild er paneret og stegt og serveres med spæde råsyltede rabarber og en lille snaps. Det er en klassiker på påskebordet. Find opskriften på påskesilden her.
Kyllingesalat til påskefrokosten
Små sprøde krustader fyldes med en uimodståelig cremet kyllingesalat. En lækker tilføjelse til påskebordet.
Påskens dessert
Cheesecake med hvid chokolade og rabarbergelé: En sprød kiksebund toppet med hvid chokolade-ostecreme og smuk rabarbergele er den perfekte forårsdessert.