Påskefrokost menu: 5 retter til påskefrokosten

Vi har samlet den lækreste påskefrokost menu lige her.

Årets påskefrokost

Hvad spiser man til påskefrokost? Det er der delte meninger om.

Den traditionelle påskefrokost indeholder ofte æg og rejer, sild, hjemmelavet hønsesalat og selvfølgelig snaps.

Vi har samlet en påskefrokost menu til dig, som gerne vil give den traditionelle påskefrokost menu et moderne tvist.

påskefrokost med asparge
© Tia Borgsmidt

Et grønt indslag til påskefrokosten

Der er noget helt særligt over sæsonens første asparges. Prøv denne ret med asparges i cæsardressing med pocheret vagtelæg. Nyd gerne retten med en kold øl. Find opskriften her.

Påskefrokost med koldrøget laks
© Tia Borgsmidt

Laks hører påskefrokosten til

Koldrøget laks med peberrods-fløde: Enkelt, vildt lækkert og uimodståeligt. Servér anretningen med sprøde rugbrødschips. Du finder opskriften her.

Påskefrokost menu med påske sild med snaps
© Tia Borgsmidt

Opskrift på påskesild

Årets påskesild er paneret og stegt og serveres med spæde råsyltede rabarber og en lille snaps. Det er en klassiker på påskebordet. Find opskriften på påskesilden her.

Påskefrokost menu Krustader med kylling i dildcreme

Kyllingesalaten kan også toppes på sprøde rugbrødschips eller serveres på ristet lyst brød i stedet for krustader.Metalbakke fra House Doctor, fad fra keramiker Gurli Elbækgaard, vintage-ølglas fra Holte Antik.

© Tia Borgsmidt

Kyllingesalat til påskefrokosten

Små sprøde krustader fyldes med en uimodståelig cremet kyllingesalat. En lækker tilføjelse til påskebordet.

Påskefrokost menu Cheesecake med hvid chokolade og rabarbergelé
© Tia Borgsmidt

Påskens dessert

Cheesecake med hvid chokolade og rabarbergelé: En sprød kiksebund toppet med hvid chokolade-ostecreme og smuk rabarbergele er den perfekte forårsdessert.