Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Krustader med kylling i dildcreme

Små sprøde krustader fyldes med en uimodståelig cremet kyllingesalat.

Påskefrokost menu Krustader med kylling i dildcreme

© Tia Borgsmidt

Kyllingesalaten kan også toppes på sprøde rugbrødschips eller serveres på ristet lyst brød i stedet for krustader.Metalbakke fra House Doctor, fad fra keramiker Gurli Elbækgaard, vintage-ølglas fra Holte Antik.

Krustader med kylling i dildcreme

Til 4 personer

Det skal du bruge:

Kylling

  • 250 g kyllingebryst uden skind og ben
  • 5 dl hønsebouillon

Dildcreme

  • 2 dl cremefraiche 38 %
  • 1 spsk. grovkornet sennep
  • salt og peber
  • 50 g syltede agurker
  • 2 gulerødder
  • 1 bundt dild
  • 1 spsk. shiso-mix (eller anden krydderurt til pynt)
  • 1 æske krustader, ca. 16 stk.

Sådan gør du:

Kylling

  1. Kom kyllingen i en gryde, og dæk med bouillon.
  2. Kog kyllingen i ca. 12 minutter, til den er mør.
  3. Hæld kogevandet fra kyllingen, og gem det.
  4. Findel kyllingen i små stykker med to gafler, og spæd til med lidt af kogevandet, så kyllingen forbliver saftig, men endelig ikke for våd.

Dildcreme

  1. Pisk cremefraiche, til den tykner, og rør med sennep.
  2. Smag til med salt og peber, og vend med kylling, hakket dild (gem lidt til pynt) og syltede agurker og gulerødder i små tern.
  3. Fordel kylling i dildcreme i krustader, og top med dild og shiso-mix.

Relaterede Artikler