Krustader med kylling i dildcreme

Små sprøde krustader fyldes med en uimodståelig cremet kyllingesalat.

Påskefrokost menu Krustader med kylling i dildcreme

Kyllingesalaten kan også toppes på sprøde rugbrødschips eller serveres på ristet lyst brød i stedet for krustader.Metalbakke fra House Doctor, fad fra keramiker Gurli Elbækgaard, vintage-ølglas fra Holte Antik.

© Tia Borgsmidt

Krustader med kylling i dildcreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Kylling

  • 125 g kyllingebryst uden skind og ben
  • 1 dl hønsebouillon

Dildcreme

  • 1 dl cremefraiche 38 %
  • ½ spsk. grovkornet sennep
  • 25 g syltede agurker
  • 1 gulerødder
  • ½ bundt dild
  • ½ spsk. shiso-mix (eller anden krydderurt til pynt)
  • ½ æske krustader, ca. 16 stk.
  • salt og peber

Sådan gør du

Kylling

  1. Kom kyllingen i en gryde, og dæk med bouillon.
  1. Kog kyllingen i ca. 12 minutter, til den er mør.
  1. Hæld kogevandet fra kyllingen, og gem det.
  1. Findel kyllingen i små stykker med to gafler, og spæd til med lidt af kogevandet, så kyllingen forbliver saftig, men endelig ikke for våd.

Dildcreme

  1. Pisk cremefraiche, til den tykner, og rør med sennep.
  1. Smag til med salt og peber, og vend med kylling, hakket dild (gem lidt til pynt) og syltede agurker og gulerødder i små tern.
  1. Fordel kylling i dildcreme i krustader, og top med dild og shiso-mix.