Forret Krustader med kylling i dildcreme Små sprøde krustader fyldes med en uimodståelig cremet kyllingesalat. Af Lone Kjær — 28. marts 2019 #Påskefrokost Kyllingesalaten kan også toppes på sprøde rugbrødschips eller serveres på ristet lyst brød i stedet for krustader.Metalbakke fra House Doctor, fad fra keramiker Gurli Elbækgaard, vintage-ølglas fra Holte Antik. © Tia Borgsmidt Krustader med kylling i dildcreme Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Kylling 125 g kyllingebryst uden skind og ben 1 dl hønsebouillon Dildcreme 1 dl cremefraiche 38 % ½ spsk. grovkornet sennep 25 g syltede agurker 1 gulerødder ½ bundt dild ½ spsk. shiso-mix (eller anden krydderurt til pynt) ½ æske krustader, ca. 16 stk. salt og peber Sådan gør du Kylling Kom kyllingen i en gryde, og dæk med bouillon. Kog kyllingen i ca. 12 minutter, til den er mør. Hæld kogevandet fra kyllingen, og gem det. Findel kyllingen i små stykker med to gafler, og spæd til med lidt af kogevandet, så kyllingen forbliver saftig, men endelig ikke for våd. Dildcreme Pisk cremefraiche, til den tykner, og rør med sennep. Smag til med salt og peber, og vend med kylling, hakket dild (gem lidt til pynt) og syltede agurker og gulerødder i små tern. Fordel kylling i dildcreme i krustader, og top med dild og shiso-mix. Relateret Hovedret Lav en velsmagende "rødder au vin" og skær ned på kødet Køkken For kok Mikkel Karstad er noget så simpelt som en spiseske og salt blandt favoritterne Forret Majs på grill: Grillede majskolber med urtesmør Opskrifter Surdejstoast med cassoulet, spinat og ricotta Forret En sprød appetizer med vagtelæg, purløgsolie og røgdip Forret Kartoffelrøsti, gammel knas creme, krondild og karse