Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Koldrøget laks med peberrods-fløde

Enkelt, vildt lækkert og uimodståeligt. Servér anretningen med sprøde rugbrødschips.

Påskefrokost med koldrøget laks

© Tia Borgsmidt

Koldrøget laks med agurk, peberrods-fløde og rogn

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 300 g koldrøget Fanølaks
  • 1 agurk
  • 1 dl piskefløde
  • 1 spsk. friskrevet peberrod
  • 2 spsk. rogn
  • 1 bakke karse eller shiso-mix
  • rugbrødschips

Sådan gør du:

  1. Skær laksen i tynde skiver.
  2. Skær agurken i skiver på skrå.
  3. Pisk fløden til en meget let skum, og vend med friskrevet peberrod.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Fordel koldrøget laks, agurk og peberrodsfløde i skåle, og top med rogn og karse eller shiso-mix.
  6. Servér med rugbrødschips.

Relaterede Artikler