Forret Koldrøget laks med peberrods-fløde Enkelt, vildt lækkert og uimodståeligt. Servér anretningen med sprøde rugbrødschips. Af Lone Kjær — 10. april 2019 Påskefrokost © Tia Borgsmidt Koldrøget laks med agurk, peberrods-fløde og rogn Til 4 personerDet skal du bruge: 300 g koldrøget Fanølaks 1 agurk 1 dl piskefløde 1 spsk. friskrevet peberrod 2 spsk. rogn 1 bakke karse eller shiso-mix rugbrødschips Sådan gør du: Skær laksen i tynde skiver. Skær agurken i skiver på skrå. Pisk fløden til en meget let skum, og vend med friskrevet peberrod. Smag til med salt og peber. Fordel koldrøget laks, agurk og peberrodsfløde i skåle, og top med rogn og karse eller shiso-mix. Servér med rugbrødschips. Relateret Forret Opskrift på hjemmelavede grissini med ærtecreme Forret Opskrift på luftige skaldyrshapser med krebsehaler og rejer Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel Forret Jordskokcreme toppet med stenbiderrogn og karse Forret Kammuslinger med ajo blanco og agurkesalat Forret Hvide asparges, sennepscreme og frisé i sprød tærte