Forret Koldrøget laks med peberrods-fløde Enkelt, vildt lækkert og uimodståeligt. Servér anretningen med sprøde rugbrødschips. Af Lone Kjær — 10. april 2019 #Påskefrokost © Tia Borgsmidt Koldrøget laks med agurk, peberrods-fløde og rogn Til 4 personerDet skal du bruge: 300 g koldrøget Fanølaks 1 agurk 1 dl piskefløde 1 spsk. friskrevet peberrod 2 spsk. rogn 1 bakke karse eller shiso-mix rugbrødschips Sådan gør du: Skær laksen i tynde skiver. Skær agurken i skiver på skrå. Pisk fløden til en meget let skum, og vend med friskrevet peberrod. Smag til med salt og peber. Fordel koldrøget laks, agurk og peberrodsfløde i skåle, og top med rogn og karse eller shiso-mix. Servér med rugbrødschips. Relateret Forret Saltet torsk med koriandercreme og stenbiderrogn Forret Agurkekoldskål med dild, saltet agurk og poppet boghvede Forret Rimmet havtaske med nye kartofler og ærteskum Forret Imponer dine gæster: Rørt tatar med ramsløgsmayo og saltet æggeblomme Forret Multe i agurkesuppe med ørredrogn Forret Suppe af hvide asparges med brunet smør og urter