Koldrøget laks med peberrods-fløde

Enkelt, vildt lækkert og uimodståeligt. Servér anretningen med sprøde rugbrødschips.

Påskefrokost med koldrøget laks
© Tia Borgsmidt

Koldrøget laks med agurk, peberrods-fløde og rogn

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 300 g koldrøget Fanølaks
  • 1 agurk
  • 1 dl piskefløde
  • 1 spsk. friskrevet peberrod
  • 2 spsk. rogn
  • 1 bakke karse eller shiso-mix
  • rugbrødschips

Sådan gør du:

  1. Skær laksen i tynde skiver.
  2. Skær agurken i skiver på skrå.
  3. Pisk fløden til en meget let skum, og vend med friskrevet peberrod.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Fordel koldrøget laks, agurk og peberrodsfløde i skåle, og top med rogn og karse eller shiso-mix.
  6. Servér med rugbrødschips.