7 uimodståelige cheesecakes

Er du også vild med cheesecake? Vi giver dig 7 utraditionelle bud på den populære cheesecake.

Hindbærcheesecake-isbar
© Stine Christiansen

Sprød is-version af cheesecake

Prøv en lækker is-version af den populære cheesecake med hindbær og en dejlig sprød bund. Perfekt til varme sommerdage eller som en delikat dessert for middagsgæsterne. Den vil uden tvivl falde i god jord.

Find opskriften her.

Brunkage-cheesecake med havtorn & kageskov
© Stine Christiansen

En cheesecake du aldrig før har prøvet

Kast dig ud i denne anderledes og sjove jule-version af cheesecaken, som byder på en bund af knasende brunkager, en syrlig top af havtorn og en kageskov som pynt.

Find opskriften her.

Cheesecake med hvid chokolade og rabarbergelé
© Tia Borgsmidt

Den perfekte forårsdessert

En lækker cheesecake som kombinerer hvid chokolade med syrlig rabarbergelé. Kagen har den karakteristiske, sprøde kiksebund og toppes med hvid chokolade-ostecreme samt en smuk rabarbergelé, som gør den perfekt som en dejlig forårsdessert.

Find opskriften her.

Cheesecake a la tiramisu med kirsebær
© Anders Schønnemann

Italiensk-inspireret cheesecake

Prøv en cheesecake inspireret af den italienske dessertklassiker, Tiramisu, med en fløjlsblød ostecreme, ladyfingers og en dejlig kaffesmag. Top kagen med søde amarena-kirsebær som prikken over i'et.

Find opskriften her.

Aperol cheesecake
© Helle Helle Kjems

Din yndlingsdrink som cheesecake

Vi har kombineret to favoritter: Cheesecake og Aperol Spritz, og forvandlet den populære sommerdrink til en cremet cheesecake med en lækker og farverig gelé. Du vil med garanti imponere dine gæster med denne skønne kage.

Find opskriften her.

Koldskåls cheesecake
© Anne au Chocolat

Cheesecake med en smag af dansk sommer

En lækker cheesecake inspireret af den populære, danske sommerspise, koldskål. Med en smag af syrlig citron, friske jordbær og vanilje minder denne cremede cheesecake om koldskål og dansk sommer.

Find opskriften her.

Hvid chokolade cheesecake med passionsfrugt
© Anne au Chocolat

Cheesecake med et eksotisk tvist

En super lækker og velsmagende cheesecake med den obligatoriske, knasende kiksebund, en dejlig, syrlig og sød flødeostecreme med hvid chokolade samt en topping af eksotisk passionsfrugt.

Find opskriften her.