Dessert Hindbærcheesecake-isbar Hvis du er vild med cheesecake, så prøv denne is-version. Af Gitte Heidi Rasmussen — 21. juni 2019 © Stine Christiansen Hindbærcheesecake-isbar Ca. 12 stykker Det skal du bruge: Bund 150 g havrekiks 100 g smeltet smør 50 g kokosmel 75 g hakkede mandler 250 g hindbær 25 g sukker Is 1 æggehvide 25 g sukker 1 knsp. salt 4 dl piskefløde 100 g sukker 2 past. æggeblommer Sådan gør du: Knus kiksene, og smelt smørret. Vend kiks, kokosmel og mandler i det smeltede smør. Beklæd en bageform ca. 18 x 25 cm med plastfilm. Kom kikseblandingen i bunden af formen, og tryk det sammen. Sæt det i køleskabet, indtil bunden er fast. Vend bærrene i sukker. Pisk æggehviden stiv, tilsæt sukker og salt, og pisk, til den er sej. Pisk fløden til luftig flødeskum. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn til en luftig æggesnaps. Vend flødeskummet og marengsen i. Vend bærrene i iscremen, kom den ud på bunden, glat overfladen, og sæt isen i fryseren, til den er fast, ca. 2-3 timer. Skær isen i aflange stykker. Drys evt. med frysetørrede hindbær, og servér. Tip: Kan laves med alle slags bær, men skær store bær i mindre stykker, og sørg for, at de trækker mindst 30 min. drysset med sukker. Relateret Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Frossen cheesecake med brændt margens og rabarbersirup Dessert Opskrift på bær-fool med hjemmelavet marengs Dessert Appelsinfromage med nødde-gremolata Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Chokolademoussekage med knasende kiksebund