Få hele huset til at dampe af simremad med rustikke råvarer og velduftende krydderier

Måske tager simremad tid - men sætter du tiden af, vil du elske hvert sekund.

Simremad med svinekæber
© Anders Schønnemann

Simremad med svinekæber

Simremad er ren meditation. Fra indkøb over snitning og hakning af de mange rustikke grøntsager og til den himmelske duft, der breder sig i hele huset.

En af de bedste simremads-retter på BO BEDRE er denne disse ølbraisererede svinekæber appelsinsalat og mos.

Som mesteren bag denne ret, Lone Kjær, selv skriver, så er simremad faktisk nem, fordi den passer sig selv, når den først er sat over.

Marrokansk simremad
© Tia Borgsmidt

Marrokansk simremad

Lone Kjær er også kokken bag denne nordafrikansk inspirerede simreret. Her er både kanel, kardemomme, søde kartofler og tørrede aprikoser.

Det eneste tilbehør, du behøver til denne marrokanske kylling er noget groft brød til at dyppe i væden.

Hvis du føler, du har behov for lidt flere kulhydrater on-the-side, så kan det anbefales at servere couscous til kyllingen. Så vil du også holde dig til det nordafrikanske tema.

Cassoulet med oksetykkam
© Anders Schønnemann

Cassoulet med oksetykkam

Bønner i simremad fungerer rigtigt godt. Derfor skal du nogle gange starte dagen før med dit simremadsprojekt.

Her er i denne Cassoulet med oksekød er det sortebønner, der skal lægges i blød natten over.

Kødet er oksetykkam og gourmet-pølser. Derudover skal der godt med rødvin, laurbærblade, rosmarin og frisk persille i. Mmmhhh - kan du allerede mærke duften brede sig?

Sæt en dag af sammen med Lone Kjærs suveræne Cassoulet. Simretiden er herlige to og en halv time!

Pulled Pork á la simremad
© Anders Schønnemann

Pulled Pork á la simremad

Her er der en ret, der skal simre i op til 3 timer. YES!!!

Kødet i denne sprængte svineskank af vil bllive så mørt, at den kan trævles og spises med ske.

Den slags kan man på en måde også købe vakuumpakket i Netto for 39.95. Vil du selv opleve, hvordan sådan en pulled pork bliver til på den naturlige måde, så er det her opskriften for dig.

Dyrevildt som simremad
© Anders Schønnemann

Dyrevildt som simremad

Dyrevildt er særlig god til simremad. Sejheden i kødet fra de veltrænede vilde dyr forsvinder efter et godt langt bad i en simrende og velkrydret grøntsagsgryde.

Her er dyrevildtet ølbraiseret og tilføjet brombær som en smuke note.

Øllet er maltøl, og kødet er vildtkød efter behag samt røget bacon.