De bedste opskrifter på risalamande – klassisk & med et twist

Få de bedste opskrifter på risalamande her. Uanset om du er til den klassiske med kirsebærsauce eller gerne vil tilføje et ekstra twist i form af sirup, likør, lakrids eller chokolade.

Opskrift på risalamande med kirsebærsauce
© Stine Christiansen/Skovdal Nordic

Klassisk risalamande

Risalamande er et must i juletiden, og den klassiske med mandler, vanilje og smagfuld kirsebærsauce går man bare ikke galt i byen med.

Her får du opskriften på klassisk risalamande.

Opskrift på risalamande med kirsebærsauce
© Stine Christiansen/Skovdal Nordic

Klassisk kirsebærsauce

Ingen risalamande uden kirsebærsauce! Her får du opskriften på en klassisk udgave, du ikke vil fortryde.

Find opskriften på klassisk kirsebærsauce her.

Opskrift på Amarena kirsebærtrifli med kirsebærlikør og chokolade
© Stine Christiansen/Skovdal Nordic

Amarena kirsebærtrifli med kirsebærlikør og chokolade

Kombinationen af kirsebær og chokolade går op i en højere enhed i denne trifli, der vil få mundvandet til at løbe hos enhver.

Få opskriften på kirsebærtrifli her.

Opskrift på havtornsirup
© Stine Christiansen/Skovdal Nordic

Havntornsirup med lakrids og hvid chokolade

Sirup er den perfekte tilføjelse til din julede dessert, og denne med havtorn, lakrids og hvid chokolade smager som (jule)englene synger.

Find opskriften på havtornsirup her.

LÆS OGSÅ