Opskrift på Amarena kirsebærtrifli med kirsebærlikør og chokolade
© Stine Christiansen/Skovdal Nordic

Opskrift på Amarena kirsebærtrifli

Kombinationen af kirsebær og chokolade går op i en højere enhed i denne trifli, der vil få mundvandet til at løbe hos enhver. Få opskriften her.

Amarena kirsebærtrifli med kirsebærlikør og chokolade

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Det skal du bruge:

  • glas Amarena kirsebær
  • ⅓ dl kirsebærlikør
  • lady fingers
  • portion risalamande
  • 33 g mørk chokolade

Sådan gør du:

  1. Bring lagen fra kirsebærrene i kog sammen med likøren, og kog til konsistensen er som tynd sirup.
  1. Kom bærrene ved og sæt til afkøling i mindst 30 min.
  1. Fordel lady fingers i glassene, kom lidt kirsebær over og dernæst risalamande.
  1. Top med kirsebær, og pynt med høvlet chokolade eller spåner af smeltet chokolade.
  • Alt kan laves klar, så desserten er lige til at anrette. Husk mandlen i et af glassene.