Nytårsforsæt: En sundere hverdag?

Vi har samlet 9 lækre opskrifter med masser af grønt lige her!

Nem græskarsuppe alle kan lave – og lide
© Camilla Drost / Atelier Ea

Denne fyldige og cremede græskarsuppe med valnødde-dukkah er let at lave og som skabt til den danske vinter.

Find opskriften her.

Spicy lammeskank med grønt
© Anders Schønnemann

Efter tre timer i ovnen er lammeskanken så mør, at den falder af benet.

Prøv det her.

Helstegt kylling fyldt med urter og citronrisotto
© Anders Schønnemann

Den helstegte kylling er fyldt med dejlige krydderurter og står bare og hygger sig i ovnen, mens du gør den cremede citronrisotto klar. En god hvidvin i glassene og friske urter på bordet, lige til at nippe af. Og så dufter det en smule af forår.

Bliv fristet her.

Bagt torsk
© Pia Enghild

Fisken får lov til at træde smukt frem sammen med den intense svampe fond, og får i denne opskrift flot modspil af de sprøde rosenkål vendt med hjertemuslinger.

Læs mere her.

Grønkålstærte med gedeost og pancetta
© Anders Schønnemann

Giv tærten et comeback med grønkål, gedeost og pancetta. Servér tærten med en sprød salat som tilbehør.

Bliv endnu mere frister her.

Vintervarm ramen med kål og kylling
© Anders Schønnemann

Nem, sund, velsmagende aftensmad med masser af grønt – perfekt til en kold aften.

Find opskriften her.

Har du endnu ikke smagt dem? Japanske kålpandekager
© Anders Schønnemann

Har du først smagt dem, bliver du afhængig.

Tør du prøve opskriften?

Hornfisk og salat med rabarberdressing
© Anders Schønnemann

Hornfisk er en herlig spise, og sammen med syrligheden fra rabarber, er det en rigtig delikatesse.

Find opskriften her.

Bagt squash med gruyére og bøgehatte
© Pia Enghild

Bøgehattene holder sig sprøde – også efter tilberedning. En sund og lækker opskrift.

Prøv den her.