Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hornfisk i salat med rabarberdressing

Hornfisk er en herlig spise, og sammen med syrligheden fra rabarber, er det er rigtig delikatesse.

© Anders Schønnemann

4 personer

HORNFISK I SALAT
2 hjertesalater
300 g kogte kartofler
1 agurk
200 g ærter i bælg
4 hornfiskefileter
salt og peber
smør

Del salaten i blade. Skyl dem godt, og slyng dem tørre. Riv dem evt. i mindre stykker. Halvér kartoflerne. Skær agurk i brede spåner med en kartoffelskræller. Bælg ærterne.
• Klip finnerne af hornfiskene, og skær hver filet i mindre stykker. Rids skindet og krydr med salt og peber. Smelt smørret på en varm pande, og steg fileterne sprøde på skindsiden i ca. 2 min. Vend fileterne og steg i yderligere ca. 1 min.

RABARBERDRESSING
1 dl piskefløde
saft af 1⁄2-1 citron
2 tsk. sukker
friskkværnet peber
1-2 spsk. rabarbersmør

• Rør fløde med citron, sukker og krydr med peber. Smag flødedressingen til med rabarbersmør.
• Anret salat med kartofler, agurk, ærter og hornfisk, og dryp rabarberdressingen over.

Relaterede Artikler