Hornfisk i salat med rabarberdressing

Hornfisk er en herlig spise, og sammen med syrligheden fra rabarber, er det er rigtig delikatesse.

© Anders Schønnemann

4 personer

HORNFISK I SALAT 2 hjertesalater 300 g kogte kartofler 1 agurk 200 g ærter i bælg 4 hornfiskefileter salt og peber smør

Del salaten i blade. Skyl dem godt, og slyng dem tørre. Riv dem evt. i mindre stykker. Halvér kartoflerne. Skær agurk i brede spåner med en kartoffelskræller. Bælg ærterne. • Klip finnerne af hornfiskene, og skær hver filet i mindre stykker. Rids skindet og krydr med salt og peber. Smelt smørret på en varm pande, og steg fileterne sprøde på skindsiden i ca. 2 min. Vend fileterne og steg i yderligere ca. 1 min.

RABARBERDRESSING 1 dl piskefløde saft af 1⁄2-1 citron 2 tsk. sukker friskkværnet peber 1-2 spsk. rabarbersmør

• Rør fløde med citron, sukker og krydr med peber. Smag flødedressingen til med rabarbersmør. • Anret salat med kartofler, agurk, ærter og hornfisk, og dryp rabarberdressingen over.

Relaterede Artikler