Bagværk: 4 himmelske opskrifter med marcipan

Er du (også) helt vild med marcipan? Så læs med her! Vi har fundet 4 skønne opskrifter, som du kan prøve derhjemme.

Bagetid

Overvejer du at gå i gang med at bage, men er du ikke helt sikker på, hvilken opskrift du skal prøve? Så kan vi hjælpe dig! Nedenfor finder du inspiration til lækkert bagværk - alt sammen med marcipan - men med vidt forskellige smage og udtryk.

Pæretærte
© Stine Christiansen

Bagt pæretærte med marcipan-fløde-creme

Prøv denne lækre pæretærte, som har en smagfuld creme lavet af marcipan og fløde. Ikke nok med at den smager godt, så har den også et dekorativt udtryk, som dine gæster helt sikkert vil blive imponerede over.

Her finder du opskriften på bagt pæretærte.

Marcipan-kardemomme-cruffins
© Stine Christiansen

Marcipan-kardemomme-cruffins

Nyd de delikate marcipan-kardemomme-cruffins til en dejlig varm kop kaffe eller te. Marcipanen giver en lækker remonce, som uden tvivl vil få dine tænder til at løbe i vand.

Du finder her opskriften på marcipan-kardemomme-cruffins.

Brombær-tærte
© Ulf Svane

Brombærtærte med hvid chokolade og marcipan

Hvem får ikke lyst til at sætte tænderne i denne lækre brombærtærte? Kagen er fyldt med lækre ingredienser såsom chokolade, marcipan og brombær. Det må da være den perfekte kombination af smage!

Her finder du opskriften på brombærtærten.

Rabarberhorn
© Tia Borgsmidt

Rabarberhorn

Måske skal dit næste bageprojekt være disse skønne rabarberhorn. Hornene indeholder en spændende kombination af ingefær, rabarber og marcipan og passer perfekt både til morgenbordet eller som en velsmagende eftermiddagssnack.

Du finder opskriften på rabarberhorn her.