Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Brombær-tærte med hvid chokolade og marcipan

Årstidens nemmeste dessert består af en sød dej med marcipan, masser af friske brombær og hvid chokolade.

Brombær kage tærte

© Ulf Svane - Sigte, ske og kniv er privateje, og lille hvid kande fra Frama.

Brombær-tærte

Kage med brombær, hvid chokolade og marcipan til 4 personer.

Opskrift

4 personer

  • 100 g smør
  • 100 g sukker
  • 75 g mandelmel
  • 50 g marcipan
  • 50 g hvedemel
  • 2 æg
  • 50 g hvid chokolade
  • 2 spsk. mandelflager
  • 200 g brombær
  • lidt flormelis til drys
  • ¼ liter piskefløde

Sådan bager du brombær-kagen:

  1. Tænd ovnen på 175 °.
  2. Rør smør med sukker, mandelmel, reven marcipan, hvedemel og æg. Hak chokoladen og vend i dejen.
  3. Fordel dejen i en smurt form, ca. 22 cm diameter. Drys med mandelflager, og bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter, til den er gylden.
  4. Drys kagen med sigtet flormelis, og servér med letpisket flødeskum.

Relaterede Artikler