
Kok og fiskehandler i Torvehallerne deler sin bedste nytårsmenu
Nytåret står for døren, og aftenen fortjener en menu af de helt store! Her får du kok og fiskehandler i Torvehallerne Jens Peter Moestrup Hansens bud på en nytårsmenu i topklasse.
AfNytårsmenuen
Nytåret står for døren, og for de fleste betyder det en aften i stor kulinarisk stil. Er menuen ikke fastlagt endnu, så fat mod! Her får du nemlig kok og medejer af HAV i Torvehallerne Jens Peter Moestrup Hansens bud på en nytårsmenu, der smager som englene synger.
Jens Peter har en fortid som kok på Formel B, og han har sammensat en både festlig og velsmagende nytårsmenu på en base af nogle af de mest fortræffelige danske råvarer, der er i sæson, og som findes i havet omkring os. Du kan lave hele menuen eller plukke inspiration fra den og selv sammensætte en menu, som passer til dine behov, evner, tid og pengepung.
Alle opskrifter er til 4 personer.