Jens Peter Moestrup Hansen
© HAV TorvehallerneKBH - Anthon Unger

Kok og fiskehandler i Torvehallerne deler sin bedste nytårsmenu

Nytåret står for døren, og aftenen fortjener en menu af de helt store! Her får du kok og fiskehandler i Torvehallerne Jens Peter Moestrup Hansens bud på en nytårsmenu i topklasse.

Nytårsmenuen

Nytåret står for døren, og for de fleste betyder det en aften i stor kulinarisk stil. Er menuen ikke fastlagt endnu, så fat mod! Her får du nemlig kok og medejer af HAV i Torvehallerne Jens Peter Moestrup Hansens bud på en nytårsmenu, der smager som englene synger.

Jens Peter har en fortid som kok på Formel B, og han har sammensat en både festlig og velsmagende nytårsmenu på en base af nogle af de mest fortræffelige danske råvarer, der er i sæson, og som findes i havet omkring os. Du kan lave hele menuen eller plukke inspiration fra den og selv sammensætte en menu, som passer til dine behov, evner, tid og pengepung.

Alle opskrifter er til 4 personer.

Rigtig godt nytår!

Sandefjordsoesters med peberrodsfløde og æble

Sandefjordsoesters med peberrodsfløde og æble

© HAV TorvehallerneKBH - Anthon Unger

Snack: Sandefjordsøsters med peberrodsfløde og æble

Østers er en klassiker! Her i en udgave, der er den perfekte snackret og begyndelse på en skøn aften.

Find opskriften her

Jomfruhummer-bruchetta med safran tomat og oliven

Jomfruhummer-bruchetta med safran tomat og oliven

© HAV TorvehallerneKBH - Anthon Unger

Snack: Jomfruhummer-bruchetta med safran, tomat og oliven

Den skønneste lille ret med knasende brød, sød hummer og perfekt tilbehør. Mums!

Find opskriften her

Dansk sprutte med ristet blomkål og asiatisk sauce

Dansk sprutte med ristet blomkål og asiatisk sauce

© HAV TorvehallerneKBH - Anthon Unger

Forret: Dansk ”sprutte” med ristet blomkål og asiatisk sauce

Fisk går man ikke galt i byen med, og her kommer den med et asiatisk twist, der smager himmelsk.

Find opskriften her

Nytårstorsk med kål og stenbiderrogn

Nytårstorsk med kål og stenbiderrogn

© HAV TorvehallerneKBH - Anthon Unger

Hovedret: Nytårstorsk med kål og stenbiderrogn

Torsk er næsten ikke til at komme udenom til festlige begivenheder. Denne udgave vil du ikke fortryde at servere!

Du finder opskriften her

Vaniljeis med chips og caviar

Vaniljeis med chips og caviar

© HAV TorvehallerneKBH - Anthon Unger

Dessert: Vaniljeis med chips og caviar

Is, chips og caviar... Måske ikke en kombination, man typisk ser i en dessert - men bare vent, til du har smagt denne. Du vil takke os!

Find opskriften her