Sandefjordsoesters med peberrodsfløde og æble
© HAV TorvehallerneKBH - Anthon Unger

Sandefjordsøsters med peberrodsfløde og æble

Østers er en klassiker! Her i en udgave, der er den perfekte snackret og begyndelse på en skøn aften.

Sandefjordsøsters med peberrodsfløde og æble

Østers er en klassiker! Her i en udgave, der er den perfekte snackret og begyndelse på en skøn aften.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

Sandefjordsøsters

  • 2 stk. sandefjordsøsters
  • 41 ml piskefløde
  • ¼ Nip peberrod
  • ⅓ stk. citroner
  • ¼ Bundt karse
  • ¼ stk. Granny Smith æble

Sådan gør du

  1. Riv peberroden fint på rivejern.
  1. Læg den fintrevne peberrod op i en skål.
  1. Kog fløden op hæld den henover den fintrevne peberrod.
  1. Lad det trække i 3 timer, sigt derpå fløden og smag det til med citron, salt og sukker hvorefter fløden vil tykne efter en times tid.
  1. Skær æblet i meget små tern og anret.