8 hyggelige ting du kan lave i efterårsferien

Det er efterårsferie – en god mulighed for at slappe af og nyde et par fridage med dem man har kært. Find inspiration til aktiviteter her.

© Cakenhagen

Bolle bagning

I efterårsferien er der god tid til gæster. Og hvad er bedre at byde dem på end hjemmebagte boller?

Her får du opskriften på de lækreste theboller.

© Vincent van Gogh / J.F. Willumsen

Museumstur

Tag familien eller vennerne med på ARKEN Museum for Moderne Kunst, hvor i lige nu kan opleve Van Goghs fantastiske værker. Læs mere her.

Lav din egen snaps

Hvis du vil give dig i kast med hjemmelavet snaps til julefrokosten, så skal du i gang nu. Vi har samlet 4 skønne opskrifter på snaps her.

© Emil Obel

TV-hygge

Vi har alle brug for en pause en gang i mellem. Har du fået fulgt med i den nye sæson af Den Store Bagedyst? Ellers er efterårsferien et oplagt tidspunkt at komme i gang! Vi er især imponeret over programmets yngste deltager nogensinde. Se nogle af hans vilde kreationer her.

© Leadenhall Market

Planlæg juletur

Skal du på en lille ferie i julen? Så er efterårsferien et godt tidspunkt at undersøge mulighederne. Vi har 3 forslag til din mini-ferie i julens tegn: London, Berlin og Moskva.

Forbered Halloween

Skal du fejre Halloween? Eller måske bare pynte lidt op med efterårsfarver?

Vi har samlet 13 (u)hyggelige idéer til Halloween og lavet en lækker Halloween menu til dig.

© Ditte Isager

Hvad med en tur til København?

I København kan du tage en shoppetur, se Tivolis Halloween udstilling eller besøge den nye, eksklusive thesalon i Magasin på Kgs Nytorv.

© Ulf Svane

Bagværk

Forkæl familie og venner med en skøn brombær-tærte med hvid chokolade og marcipan. At bage er altid en hyggelig aktivitet, som selv familiens mindste kan være med på.

Du finder opskriften her.