Juice retreat © Zen Luxury Travels

3 sundhedsrejser som for alvor får dig ned i gear

Uanset om du foretrækker at blive i Danmark, rejse til Europa eller drømmer om en længere tur sydpå, er der en rejse til dig.

Juice retreat
© Zen Luxury Travels

En sund og velfortjent pause

Fire dage med masser af ro, velvære og tid til dig selv - det er hvad der venter dig på Juice Retreatet på det karakteristiske og ikke mindst idylliske Great Northern Spa i Kerteminde.

De smukke omgivelser danner rammerne om et sundhedsboostende og selvkærligt juice retreat, som byder på både ro, hvile, juice og behandlinger af kropsterapeut og forfatter Martin Bonde Mogensen. Det idelle get-away i en hektisk hverdag!

Juice Retreat på Great Northern Spa, 4 dage, fra 9.900 kr. pr. person ekskl. transport.

Læs mere om opholdet og programmet her.

Ayurvedisk retreat
© Zen Luxury Travels
Ayurvedisk retreat
© Zen Luxury Travels

Skab ro og harmoni i kroppen

Her handler det ikke om at blive sund, men om at forblive sund.

Dette holistiske retreat foregår på naturskønne Madeira og tager udgangspunkt i den ayurvediske livsvidenskab, der med fokus på både behandlinger, ernæring, yoga, vejrtrækning og naturmedicin kan skabe store, positive forandringer i din krop, dit sind og din sjæl.

Ayurveda er bygget op omkring en forebyggende tilgang med henblik på at skabe harmoni i krop, sind og sjæl, hvilket afspejler sig i retreatet, hvor der vil være rig mulighed for at udforske ayurvediske måltider, dyrke yoga samt få behandlinger af kropsterapeut Kim Steen.

Ayurvedisk Retreat på Madeira, 14 dage, fra 32.200 kr. pr. person.

Læs mere om rejsen, hotellet og opholdets program her.

LÆS OGSÅ 21 forslag til rejsedestinationer i Europa.

LÆS OGSÅ

Power retreat
© Zen Luxury Travels
Power Retreat
© Zen Luxury Travels

Boost din energi på Power Retreat på Sri Lanka

Dette retreat er både for dig, der ønsker en stærkere, sundere og slankere krop i harmoni og dig, der vil nulstille hverdagen en gang for alle og udvikle dig til en stærkere og mere handlekraftig version af dig selv.

Med yoga, meditation, ayurvediske måltider og afslappende behandlinger vender du hjem fra dette retreat med mere energi og overskud - både personligt og professionelt.

Retreatet foregår på smukke Sri Lanka, der med sit krystalblå hav og smukke palmetræer i sig selv får kroppen helt ned i gear.

Power Retreat på Sri Lanka, 7 dage, fra 25.900 kr. pr. person.

Læs mere om rejsen, hotellet og opholdets program her.

LÆS OGSÅ