© Hotel Ottilia

Luksuriøse termiske bade i Carlsberg Byen

Det nye velværekoncept er kendt fra New York og Barcelona.

Wellness midt i København

Har du brug for en pause fra hverdagens støj og postyr, så kig forbi til selvforkælelse for krop og sjæl hos Aire Ancient Baths, der er kendt fra både Barcelona og New York.

AIREs mission er at af tage dig tilbage til Romerrigets oprindelige kursteder, hvor man søgte efter ro, afslapning og nydelse.

Derfor har de indgået samarbejde med Hotel Ottilia, som holder til i Carlsbergs nye bygninger, for at opnå de helt rigtige æstetiske rammer. Sammen vil de kunne tilbyde gæsterne et ekstraordinært ophold i København.

© Hotel Ottilia

Koncept kendt fra Barcelona og New York

– Vi tog beslutningen om at åbne en ny AIRE i København, da København er en af de førende byer i verden, og især i Europa. Byen er en hub i Skandinavien, åben, venlig og med en høj livskvalitet, fortæller Amadeo Serra, CEO, AIRE Ancient Baths.

– Hygge definerer livsstilen og den gamle Carlsberg fabrik er et fantastisk, ikonisk sted midt i byen, hvor vi mener den perfekte AIRE oplevelse kan skabes. En blanding af historie, kunst, genkendelig arkitektur og detaljer, som alle passer til AIREs værdier og filosofi, understreger han.

© Hotel Ottilia

Ekstraordinære sanseoplevelser

Aires nye velværekoncept tilbyder dig flere sanseoplevelser. Alt fra et dyb i deres saltvandspool til et intensiverende dampbad og messagebehandlinger.

Find oversigten over behandlinger og priser her.